Jakub Wydro Napisano 16 Maj 2015 Share Napisano 16 Maj 2015 (edytowane) Hej! Odświeżyłem swój ostatni projekt więc wrzucam na forum :) --------- Edytowane 18 Maj 2015 przez Jakub Wydro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 17 Maj 2015 Share Napisano 17 Maj 2015 Nikt nic nie pisze wiec napisze ze mi się podoba i to bardzo ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 18 Maj 2015 Share Napisano 18 Maj 2015 Mógłbyś siatke wrzucić? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 18 Maj 2015 Autor Share Napisano 18 Maj 2015 @Sebazx6r Dzięki :) @Reynevan wrzuciłem siatkę w pierwszy post, siatka gęsta i nie przejmowałem się optymalizacją bo robiłem to pod jedno ujęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 18 Maj 2015 Share Napisano 18 Maj 2015 Jakiś bug, nie wyświetliła mi sie wcześniej. Zawsze lubie porównywac efekt koncowy takich prac z siatką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 18 Maj 2015 Autor Share Napisano 18 Maj 2015 @Reynevan, wczesniej nie wrzuciłem screena z siatką, dopiero po Twojej prośbie :) więc żaden bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Maj 2015 Share Napisano 18 Maj 2015 Ta siatka to widac ze za automatu czysty sculpt raczej do animacji sie nie nada ale do stilki wystarczy :). Dla mnie front ale to moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 18 Maj 2015 Autor Share Napisano 18 Maj 2015 Sebazx6r@ Dokładnie, czysty sculpt bez żadnej optymalizacji. Tak jak pisałem wyżej, chciałem zrobić tylko jedno ujęcie więc mijało by się to z celem :) dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi