dimaxion Napisano 24 Maj 2015 Share Napisano 24 Maj 2015 Siema, potrzebuję VRaya 1.5 do Maxa 2012 64bit Windows Vista (wiem, że staroć). W Chaos Group dowiedziałem się, że nie wspierają już tej wersji, a ja niestety na niej pracuję. Nie dam rady kupić upgread-u jeszcze przez jakiś czas, więc muszę skądś wytrzasnąć instalkę 1.5... Czy macie gdzieś u siebie, albo wiecie skąd ściągnąć takiego starego Vraya? Dzięki z góry! Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 28 Maj 2015 Autor Share Napisano 28 Maj 2015 Dla jasności - 7 lat temu kupiłem Vraya i jest on legalny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 13 Lipiec 2015 Share Napisano 13 Lipiec 2015 (edytowane) Mogę podesłać ci R6. Swoją drogą mogli ostrzec że kończą z supportem Edit: Czy ma ktoś może 2009? Edytowane 13 Lipiec 2015 przez PICsell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 13 Lipiec 2015 Share Napisano 13 Lipiec 2015 może przesiadka na corone :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 17 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2015 hehe dzięki chłopaki! teraz dopiero odpaliłem forum po wielu wojnach z komputerem i dostępem do sieci. Przesiadłem się na Coronę i jak rany... warto:) Szybciej, prościej itd, tylko, jak zwykle, przydaje się mocny procesor/y. W pracy mam 32 rdzenie na jednej maszynie, więc robię wizki 3000x1500 w 8 minut:) z drzewami trawą z forrestpacka i żwirem w geometrii:) W domu niestety mam starocia, ale i tak renderuje szybciej niż vrayem (może to kwestia mojej kiepskiej znajomości vraya, ale Coronę znam dopiero od dwóch tygodni, a vraya 9 lat) Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi