soshka.cg Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Taki mały żarcik :)) Nie traktujcie tego poważnie ;) pozdro :)) (12.10.2004) podmieniłem właśnie obrazek na troszkę nowszą wersje :)
Kulki Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 generalnie fajnie tylko ziemia jakas dziwna i ta butelka... w niej chyba odbija sie ta ziemia ale dziwnie to wyglada. jezeli poprawisz ziemie bedzie z tego ciekawa praca ...I think;) pozdr
Gość User190 Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Ładne kolorki CI wyszły... a poza tym - sam wiesz co bym napisal.. :) Gdybyś posiedział troszkę dłużej to mogłoby być naprawdę nieźle, a tak to.. hmm.. ale patrzac obiektywnie to wyrabiasz sie powoli... albo po prostu przez przypadek Ci wyszlo lepiej niz z poprzednimi pracami ;)
Mateusz Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 nie traktujac tego powaznie, ale mowiac powaznie to calkiem powazna pracka... naprawde mile i fajne... tylko to logo wczepione fatalnie...
ftorek Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 mi sie bardzo podoba :) - proste a jakies takie przyjemne :) tym bardziej ze widac postep w stosunku do poprzednich - jest to tym przyjemniejsze :) gratuluje
kora Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 spoko pomysl, przyjemne dla oka. jesli chodzi o ziemie i odbicie w bytelce to zgadzam sie z pierwsza opinia.
soshka.cg Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 ooo :) Cieszę się bardzo czytając wasze komentarze. Dziękuję i pzdrawiam :)
Piotr Dobosz Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 ladnie to wyglada twoja pracka jest taka przyrodnicza:D naprawde fajnie:) tylko co to jest to pomaranczowe na koncu butelki?:) pozdrawiam
thud Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 przyjemnie sie to oglada i pomysl dobry, tylko nie daje mi spokoju kawalek obrazu pod szyjka butelki :| zbyt rozmazany i poza tym robaczek chyba lewituje, ale ogolnie podoba mi sie pzdr
spoon Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 no to logo to zupełnie z księżyca. ale tak poza tym to spoko wygląda i w ogóle fajny pomysł. :) ziemie rzeczywiście można by troche dopracować, za gładka. dokończ, bo warto.
soshka.cg Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 hehe ok :) poprawie to wszycho ale dlaczego wam się logo nie podoba ?? co wy chłopaki Animal Planet nie lubicie ;) :) ? Piotrek ja też nie wiem co to jest - może to jakaś zagadka przyrodnicza :) dziekuje wam jeszcze raz za komentarze i pozdrawiam. :)
soshka.cg Napisano 12 Październik 2004 Autor Napisano 12 Październik 2004 Właśnie poprawiłem lekko parę rzeczy. Mam nadzieje, że na lepiej. Obrazek podmieniony w pierwszym poście. pozdrawiam :)
Robert B. Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 genialny pomysł na taką niby scenkę :-) pozdro wykonanie też jest super
tweety Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 he he! widziałem pierwszą prackę i druga zdecydowanie lepsza ale proponuję zmienic to logo jeszcze raz na "AnNormal Planet" i będzie czad :)
wololo Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Szkoda że nie widzialem pierwszej wersji. Mimo wszystko ta jest naprawdę świetna :)
Kulki Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 wszystko ok ale jak na moj gust prawie pikseloze widac na ziemi a szczegolnie na krawedziach.
Rekomendowane odpowiedzi