choobek Napisano 8 Czerwiec 2015 Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Witam gorąco wszystkich, Bardzo rzadko wrzucam cokolwiek na forum, ale zdecydowałem, że najwyższy czas. Przedstawiam ostatni większy projekt, katalog zlewów firmy Marmorin. Prócz renderów wrzucam kilka zdjęć jak prezentują się wizualizację "w akcji". Więcej na Behance Większość modeli jest mojego autorstwa, korzystałem też dużo z szerokich zasobów 3dsky.org oraz świetnego zestawu modeli Andreia Mikhalenko i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem. Liczę na krytyczne komentarze :) Soft: 3dsmax, VRay, PS Pozdrawiam choobek http://wojciechczub.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Genialna robota... profesjonalizm po całości. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Tak. Pełna profeska. Klimatycznie pokazane. Rendery " w akcji" jak dobre foto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi