ptaszek Napisano 11 Lipiec 2015 Share Napisano 11 Lipiec 2015 (edytowane) Hejka, zrobiłem coś na wzór tutoriala pokazującego techniki oświetlania w studio i jak to wygląda przy użyciu HDR LIGHT STUDIO 5. Napiszcie proszę co myślicie. Nie znęcajcie się proszę nad renderem bo chodziło o to żeby nie za długo nad światłem siedzieć. Edytowane 9 Sierpień 2015 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 12 Lipiec 2015 Share Napisano 12 Lipiec 2015 (edytowane) ale ale e e , że whut co jak gdzie. na maxwella się przerzuciłeś :D? Edytowane 12 Lipiec 2015 przez Maciek Jutrzenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 12 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2015 Hehe :) aa tak jakoś wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 12 Lipiec 2015 Share Napisano 12 Lipiec 2015 No i super wyszlo - mozliwosci maxwella + Twoj talent = swietne pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 13 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2015 Dzeiki wielkie Bolitic za mile slowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 13 Lipiec 2015 Share Napisano 13 Lipiec 2015 No,no. bardzo fajny tutek. Render faktycznie mógłby być ciut lepszy :P Widzę , że interfejs HDR Light Studio w wersji 5 całkowicie się zmienił, nadal używam wersji 4.2 i jestem ciekaw czy trudno się przestawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 13 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2015 Hejka :) dzieki Trisquote, Nie, nie trudno a i wyglad jest przyjemniejszy. Wiem ze drogo, ale warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 14 Lipiec 2015 Share Napisano 14 Lipiec 2015 To nie powinno juz dawno wisiec na froncie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 14 Lipiec 2015 Share Napisano 14 Lipiec 2015 Adek chyba na urlopie :P razem z reszta administracji bo ostatnio front miał updejta nie pamiętam kiedy odległe czasy :D może wczuli się w star warsy i long long time ago.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi