ptaszek Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 (edited) Hejka, zrobiłem coś na wzór tutoriala pokazującego techniki oświetlania w studio i jak to wygląda przy użyciu HDR LIGHT STUDIO 5. Napiszcie proszę co myślicie. Nie znęcajcie się proszę nad renderem bo chodziło o to żeby nie za długo nad światłem siedzieć. Edited August 9, 2015 by ptaszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek Jutrzenka Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 (edited) ale ale e e , że whut co jak gdzie. na maxwella się przerzuciłeś :D? Edited July 12, 2015 by Maciek Jutrzenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Hehe :) aa tak jakoś wyszło :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolitic Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 No i super wyszlo - mozliwosci maxwella + Twoj talent = swietne pracki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Dzeiki wielkie Bolitic za mile slowa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trisquote Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 No,no. bardzo fajny tutek. Render faktycznie mógłby być ciut lepszy :P Widzę , że interfejs HDR Light Studio w wersji 5 całkowicie się zmienił, nadal używam wersji 4.2 i jestem ciekaw czy trudno się przestawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Hejka :) dzieki Trisquote, Nie, nie trudno a i wyglad jest przyjemniejszy. Wiem ze drogo, ale warto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velendil Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 To nie powinno juz dawno wisiec na froncie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek Jutrzenka Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Adek chyba na urlopie :P razem z reszta administracji bo ostatnio front miał updejta nie pamiętam kiedy odległe czasy :D może wczuli się w star warsy i long long time ago.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts