Kuciel Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 taka pracka na podstawie ktorej zrobilem tutka...
futura Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 na początku przeczytałem tytuł "krzyk" patrze i myslę co ma krzyżyk do krzyku?! ale potem się kapnĄŁem:) pracka jest nawet nawet fajoska, ale mógłbyś pokazać cały różaniec (?) i jakieś fajne tło albo zawiesiłbyś go na klamce (a`la hitman2:). ale co ja tu będę wam pierdzielić(sory za słownictwo), tak wybrałeś, taki obrazek pokazałeś, ok, nic do tego nie mam i pracka jest fajna:)
javor Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 a czemu tak dziwnie te drewno zrobiłeś :| ???? czemu bump mapping wogóle nie pokrywa się z texturą ??? dziwnie to wygląda
Kuciel Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 heh bo ogolnie jak masz deske to popatrz ze wglebienia sie nie pokrywaja ze slojami na desce, niewiem czemu ale tak jest, a to niejest jakas ladnie szlifowana deska jak widac :)
Tomek Kosiorek Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 wszystko fajnie tylko wydaje mi sie ze jest dziwnie oswietlone.....
javor Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 jak to nie ...... chyba kłamiesz :P raz widziałem tylko takie gdzie się nie pokrywały ale to nie była naturalna deska tylko taka okleina dziwna :|
Salvator Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 materiał deski do wymiany, jakieś światło ambient by się przydało...
Marcin Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 na bumpa deski daj ta sama mape co color ... hmm a ogolnie tak ladnie , przyjemnie , prosto ... ja bym nic tu nie zmienial tylko tego bumpa deski ... no moze troszke wiecej "przystankow" pokazal ;)
javor Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 hmmm no można by było dać troche nizsze ujęcie i w oddali sieknąć wtedy jeszcze kawałek różańca a nawet lekki DOF :]
asblaze Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 mnie tam deski nie rażą. stół jest sfatygowany ale czysty, a nie prosto z tartaku BTW wtedy byłby całkowicie gładki... bez żadnego bumpa.
mCh Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 javor: widać, że prawdziwej drewnianej podłogi nie widziałeś. obcuje z nią aż zbyt często, to jest w miarę realistyczne, uwierz mi. ciekawa praca. na minus kompozycja... podaj adres tego tutorial'a, zobaczymy ile inwencji a ile rżnięcia.
javor Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 drewniana podłoga tak wygląda????? chyba że lakierowana i po przejściach :] no ale żeby różaniec się po podłodze poniewierał :P
cochise Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 A co obejmuje ten tutek, modelowanie krzyza czy naciskanie przycisku renderuj?
Kuciel Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 hmm jak nie wierzycie ze z tego dobrego tutka mozna zrobic to prosze bardzo :) http://www.evermotion.org/tutorials/rendering/cross/index.htm
mCh Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Tomasz: Twoja ignorancja kompromituje cię, zamilknij oto na wieki. Jeśli uważasz iż oprócz modelowania i naciskania przycisku nie ma nic, niech przeklęta będzie duża twoja. Apage satanas!
cochise Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Duża moja jest przekleta juz dawno, a to jest tutorial o modelowaniu krzyza
ftorek Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 hahaha - czy ktos tu nie zauwazyl ze tutorial jest autorstwa autora?? czy moze ja taki stary jestem ze nie lapie ironi?? ps. swietna pracka nawiasem - proste i przyjemne - bez zdziwiania - dobre 3d to jest - a ze proste - no coz - nie wszystko musi byc super zaj.... ps II. tutek tez swietnie napisany - fajnie ze sporo obrazkow :)
Rekomendowane odpowiedzi