Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na początku przeczytałem tytuł "krzyk" patrze i myslę co ma krzyżyk do krzyku?! ale potem się kapnĄŁem:) pracka jest nawet nawet fajoska, ale mógłbyś pokazać cały różaniec (?) i jakieś fajne tło albo zawiesiłbyś go na klamce (a`la hitman2:). ale co ja tu będę wam pierdzielić(sory za słownictwo), tak wybrałeś, taki obrazek pokazałeś, ok, nic do tego nie mam i pracka jest fajna:)

Napisano

a czemu tak dziwnie te drewno zrobiłeś :| ???? czemu bump mapping wogóle nie pokrywa się z texturą ??? dziwnie to wygląda

Napisano
  • Autor

heh bo ogolnie jak masz deske to popatrz ze wglebienia sie nie pokrywaja ze slojami na desce, niewiem czemu ale tak jest, a to niejest jakas ladnie szlifowana deska jak widac :)

Napisano

jak to nie ...... chyba kłamiesz :P raz widziałem tylko takie gdzie się nie pokrywały ale to nie była naturalna deska tylko taka okleina dziwna :|

Napisano

na bumpa deski daj ta sama mape co color ... hmm a ogolnie tak ladnie , przyjemnie , prosto ... ja bym nic tu nie zmienial tylko tego bumpa deski ... no moze troszke wiecej "przystankow" pokazal ;)

Napisano

hmmm no można by było dać troche nizsze ujęcie i w oddali sieknąć wtedy jeszcze kawałek różańca a nawet lekki DOF :]

Napisano

mnie tam deski nie rażą. stół jest sfatygowany ale czysty, a nie prosto z tartaku BTW wtedy byłby całkowicie gładki... bez żadnego bumpa.

Napisano

javor: widać, że prawdziwej drewnianej podłogi nie widziałeś. obcuje z nią aż zbyt często, to jest w miarę realistyczne, uwierz mi.

ciekawa praca. na minus kompozycja... podaj adres tego tutorial'a, zobaczymy ile inwencji a ile rżnięcia.

Napisano

drewniana podłoga tak wygląda????? chyba że lakierowana i po przejściach :] no ale żeby różaniec się po podłodze poniewierał :P

Napisano

A co obejmuje ten tutek, modelowanie krzyza czy naciskanie przycisku renderuj?

Napisano

Tomasz: Twoja ignorancja kompromituje cię, zamilknij oto na wieki. Jeśli uważasz iż oprócz modelowania i naciskania przycisku nie ma nic, niech przeklęta będzie duża twoja. Apage satanas!

Napisano

Duża moja jest przekleta juz dawno, a to jest tutorial o modelowaniu krzyza

Napisano

hahaha - czy ktos tu nie zauwazyl ze tutorial jest autorstwa autora?? czy moze ja taki stary jestem ze nie lapie ironi??

ps. swietna pracka nawiasem - proste i przyjemne - bez zdziwiania - dobre 3d to jest - a ze proste - no coz - nie wszystko musi byc super zaj....

ps II. tutek tez swietnie napisany - fajnie ze sporo obrazkow :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.