Napisano 6 Październik 200420 l na początku przeczytałem tytuł "krzyk" patrze i myslę co ma krzyżyk do krzyku?! ale potem się kapnĄŁem:) pracka jest nawet nawet fajoska, ale mógłbyś pokazać cały różaniec (?) i jakieś fajne tło albo zawiesiłbyś go na klamce (a`la hitman2:). ale co ja tu będę wam pierdzielić(sory za słownictwo), tak wybrałeś, taki obrazek pokazałeś, ok, nic do tego nie mam i pracka jest fajna:)
Napisano 6 Październik 200420 l a czemu tak dziwnie te drewno zrobiłeś :| ???? czemu bump mapping wogóle nie pokrywa się z texturą ??? dziwnie to wygląda
Napisano 6 Październik 200420 l Autor heh bo ogolnie jak masz deske to popatrz ze wglebienia sie nie pokrywaja ze slojami na desce, niewiem czemu ale tak jest, a to niejest jakas ladnie szlifowana deska jak widac :)
Napisano 6 Październik 200420 l jak to nie ...... chyba kłamiesz :P raz widziałem tylko takie gdzie się nie pokrywały ale to nie była naturalna deska tylko taka okleina dziwna :|
Napisano 6 Październik 200420 l na bumpa deski daj ta sama mape co color ... hmm a ogolnie tak ladnie , przyjemnie , prosto ... ja bym nic tu nie zmienial tylko tego bumpa deski ... no moze troszke wiecej "przystankow" pokazal ;)
Napisano 6 Październik 200420 l hmmm no można by było dać troche nizsze ujęcie i w oddali sieknąć wtedy jeszcze kawałek różańca a nawet lekki DOF :]
Napisano 6 Październik 200420 l mnie tam deski nie rażą. stół jest sfatygowany ale czysty, a nie prosto z tartaku BTW wtedy byłby całkowicie gładki... bez żadnego bumpa.
Napisano 7 Październik 200420 l javor: widać, że prawdziwej drewnianej podłogi nie widziałeś. obcuje z nią aż zbyt często, to jest w miarę realistyczne, uwierz mi. ciekawa praca. na minus kompozycja... podaj adres tego tutorial'a, zobaczymy ile inwencji a ile rżnięcia.
Napisano 7 Październik 200420 l drewniana podłoga tak wygląda????? chyba że lakierowana i po przejściach :] no ale żeby różaniec się po podłodze poniewierał :P
Napisano 7 Październik 200420 l A co obejmuje ten tutek, modelowanie krzyza czy naciskanie przycisku renderuj?
Napisano 7 Październik 200420 l Autor hmm jak nie wierzycie ze z tego dobrego tutka mozna zrobic to prosze bardzo :) http://www.evermotion.org/tutorials/rendering/cross/index.htm
Napisano 7 Październik 200420 l Tomasz: Twoja ignorancja kompromituje cię, zamilknij oto na wieki. Jeśli uważasz iż oprócz modelowania i naciskania przycisku nie ma nic, niech przeklęta będzie duża twoja. Apage satanas!
Napisano 7 Październik 200420 l Duża moja jest przekleta juz dawno, a to jest tutorial o modelowaniu krzyza
Napisano 7 Październik 200420 l hahaha - czy ktos tu nie zauwazyl ze tutorial jest autorstwa autora?? czy moze ja taki stary jestem ze nie lapie ironi?? ps. swietna pracka nawiasem - proste i przyjemne - bez zdziwiania - dobre 3d to jest - a ze proste - no coz - nie wszystko musi byc super zaj.... ps II. tutek tez swietnie napisany - fajnie ze sporo obrazkow :)