bolitic Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 (edytowane) Hej, znalazlem stara pracke - teraz jak na to patrze to nawet daje rade - sorry za mala rozdzielczosc i szum (maxwell 1). Tło to scan 3D obok mojej chaty (123d catch). Edytowane 25 Lipiec 2015 przez bolitic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Czy to robot z Tears of Steal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 25 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2015 Hej, jesli sie pytasz czy to ja go wymodleowalem - to nie, bo ze to z tears of steal jest to chyba widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Mam wrażenie że daaawno temu już to gdzieś widziałem, w każdym razie spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 w sumie to raczej jako test można zaliczyć xD compozycyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 26 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2015 @diabelt - jesli bywales na kanale irc #max3d.pl to tam to tylko pokazywalem. @Maciek Jutrzenka - w sumie masz racje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi