wesoledi Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 swietne, naprawde te laczenie w finalnej wersji bedzie wygladzone, nie? :) (zart) trzymaj tak dalej, bardzo ladne
Szymeq Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 Moj komentarz: :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o. PS: Dlaczego tak dlugo nie ma updatu?
Kuciel Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 pierwszy raz ogladam tego posta i jestem w szokuuuuuuu :D :D :D :D no dla mnie rewelacja :D :D :D :D
kru Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 pieknie pieknie ladna twarzyczke ulepiles ale mam jedno zastrzezenie co do anatomii. moze to kwestia screena ale... jej usta a wlasciwie przestrzen miedzy ustami a nosem uklada sie bardzo w \"dziubek\" . Tymczasem skora w tym miejscu jest wypychana przez zeby i uklada sie bardziej po owalu (wypukle). Tymczasem ten sposob uloznia moze zwiastowac wybite zeby...
Siegmar Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 Przejrzałem cały wątek i jestem pod duzym wrazeniem, lecz chciałbym potwierdzić uwagi piszących wczesniej: skrzydła powinny być u nasady konkretniej zespolone z ciałem (tam musi być ze 2 x wiecej mięcha), a ucho (to już moje zdanie) ma zbyt dużą małżowinę (ale szpic jest ok). Boję się również, patrząc na rendery otoczenia, ze przesadzisz z teksturami (ich wyrazistością) i może się stać, że skryją się szczegóły. Myślę, że bardzo duże znaczenie będzie w tej pracy jeszcze miało światło... Zazdoszczę Ci zacięcia i olbrzymiej chęci tworzenia. No i \'niestety\' umiejętności :)
saygon Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 ja dalbym te skrzydełka bardziej mumięśnione, bo mam wątpliwosci czy takie chude konsci podnioslyby w powietrze taką postać.
trzy budziki Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 Wygląda na to, że Giorgione dostał się w szpony swojego potwora, tak długo nie ma updatu:D:D:D
giorgione Napisano 21 Październik 2003 Autor Napisano 21 Październik 2003 ehhehehe nie po prstu długo siedziałem nad prackami do kla - ale zwlnie tempo i zrobię tutaj troszkę bo z chęcią zakończę ten projekcik:D Dzieki za uwagi dotyczące skrzydeł - z pewnością wezmę to pod uwagę . Pozdr Giorgione
Szymeq Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 :DNo to dawaj:D swietna jest ta praca i chce zobaczyc czy do konca ja dociagniesz
Rekomendowane odpowiedzi