Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

swietne, naprawde

te laczenie w finalnej wersji bedzie wygladzone, nie? :) (zart)

trzymaj tak dalej, bardzo ladne

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 13,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moj komentarz:

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o.

PS: Dlaczego tak dlugo nie ma updatu?

Napisano

pierwszy raz ogladam tego posta i jestem w szokuuuuuuu :D :D :D :D no dla mnie rewelacja :D :D :D :D

Napisano

pieknie pieknie

ladna twarzyczke ulepiles

ale mam jedno zastrzezenie co do anatomii. moze to kwestia screena ale...

jej usta a wlasciwie przestrzen miedzy ustami a nosem uklada sie bardzo w \"dziubek\" . Tymczasem skora w tym miejscu jest wypychana przez zeby i uklada sie bardziej po owalu (wypukle). Tymczasem ten sposob uloznia moze zwiastowac wybite zeby...

Napisano

Przejrzałem cały wątek i jestem pod duzym wrazeniem, lecz chciałbym potwierdzić uwagi piszących wczesniej: skrzydła powinny być u nasady konkretniej zespolone z ciałem (tam musi być ze 2 x wiecej mięcha), a ucho (to już moje zdanie) ma zbyt dużą małżowinę (ale szpic jest ok). Boję się również, patrząc na rendery otoczenia, ze przesadzisz z teksturami (ich wyrazistością) i może się stać, że skryją się szczegóły. Myślę, że bardzo duże znaczenie będzie w tej pracy jeszcze miało światło...

Zazdoszczę Ci zacięcia i olbrzymiej chęci tworzenia. No i \'niestety\' umiejętności :)

Napisano

ja dalbym te skrzydełka bardziej mumięśnione, bo mam wątpliwosci czy takie chude konsci podnioslyby w powietrze taką postać.

Napisano
  • Autor

ehhehehe nie po prstu długo siedziałem nad prackami do kla - ale zwlnie tempo i zrobię tutaj troszkę bo z chęcią zakończę ten projekcik:D

Dzieki za uwagi dotyczące skrzydeł - z pewnością wezmę to pod uwagę .

Pozdr

Giorgione

Napisano

:DNo to dawaj:D swietna jest ta praca i chce zobaczyc czy do konca ja dociagniesz