adek Napisano 5 Sierpień 2015 Napisano 5 Sierpień 2015 Najlepsze zwiastuny z tegorocznej konferencji Gamescon 2015. Postaramy się aktualizować zestawienia, a jeśli o czymś zapomnieliśmy dajcie znać w komentarzach (informacja będzie aktualizowana) Pełna treść: Gamescon 2015 - najlepsze zwiastuny
adek Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Napisano 5 Sierpień 2015 Czy do tej pory na Gamescon pojawiły się same gameplay'e? Jeśli jakiś gameplay czymś się wyróżnia, nie wiem technologia z kosmosu dajcie znać. Czy jakieś inne cinamatiki jeszcze były?
olaf Napisano 5 Sierpień 2015 Napisano 5 Sierpień 2015 quantum break nadal robi wrażenie - ale widziałem tak pocięte materiały że sam nie wiem czy pokazali zwiastun CG, live actors, czy gameplay :)
adek Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Napisano 6 Sierpień 2015 No właśnie. Quantum - jakiś chaos youtubowy jest. Nie ma chyba jeszcze oficjalnego w dobrej jakości.
Juzwa Napisano 6 Sierpień 2015 Napisano 6 Sierpień 2015 jesli chodzi o wowa to najlslabszy cinematic jaki kiedykolwiek wypuscili. Czyzby kasiwa nie starczylo bo wszystko idzie w film? :D
Reanimator Napisano 6 Sierpień 2015 Napisano 6 Sierpień 2015 mowisz o tym teaserze krotkim? to nie jest pelny cinematic, tylko - no coz - teaser.
Juzwa Napisano 6 Sierpień 2015 Napisano 6 Sierpień 2015 mowisz o tym teaserze krotkim? to nie jest pelny cinematic, tylko - no coz - teaser. aaa. no to nie wiedzialem. Tak na szybko obejrzalem i tak to zrozumialem. Jak ma byc wiecej to z niecierpliwoscia czekam, bo kazdy cinematic Blizzarda to jak urodziny i swięta razem wziete :D
Rekomendowane odpowiedzi