DEADSEALiNK Napisano 20 Sierpień 2015 Share Napisano 20 Sierpień 2015 Witajcie, wrzucam swoją najnowszą krótką animacje. Wszystkie aspekty wykonane przeze mnie poza modelem deski /źródło na vimeo, gdyby ktoś poszukiwał modeli do swoich animacji/. Dorzucam również linka do projektu na behance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Sierpień 2015 Share Napisano 20 Sierpień 2015 fajnie zmontowana. Czekam na dodanie cżłowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osael Napisano 20 Sierpień 2015 Share Napisano 20 Sierpień 2015 Hey! No! Dobrze to wygląda. Też apeluję o postać :-) Coś mi tylko nie gra przy obrocie 180. Odbicie i upadek wygląda jakby były na miękkich kluczach. Jakby deska nienaturalnie zwalniała przed uderzeniem o grunt. Może trochę kadr jest niefortunny? kolega fajnie tłumaczy jak wykonać ten trik. Zobacz czy nie warto poprawić timing (właściwie to spacing) :-) Świetnie! Trudna animacja do wykonania. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEADSEALiNK Napisano 21 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2015 Wielkie dzięki chłopaki za dobre słowo i wskazówki. Projekt był dla mnie bardziej sprawdzeniem się w ogólnym ruchu kamery i całościowo obrazka. Nie wiem czy podołam zadaniu z animacją postaci w tak dynamicznych scenach. Jestem na początku animacyjnej drogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi