RK Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Zaczęło się od modelu eMPecKa (wielkie dzięki)- naszło mnie na zrobienie czegoś podobnego w stylu SF, bez zamówienia, just for fun. Myślę że jakieś 6000 poly- a co sobie b Pierwszy koncept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 no concept fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 fajnie, też chcę teraz zrobić postać 5 - 6k just for fun, przymierzam się powoli, jak skończe wierzchowca dla lali to może wtedy :) problem że go jeszcze nie zacząłem :) Koncept mi się podoba, czekam na resztę ciałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Październik 2004 Autor Share Napisano 13 Październik 2004 Tak mniej więcej wygląda koncept całej postaci. Niestety nie umiem tuszować więc zalałem większość detali- może kiedyś poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Październik 2004 Autor Share Napisano 13 Październik 2004 Ekhm... ja wiem że to nie miejsce na 2d ale nie ma sensu robić nowego topicu dla dwu obrazków. Koncept prawie skończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 RK nie baw sie oloweczkiem tylko za myszke i ogien :) tak na powaznie to jak zrobisz tak fajny model to bedzie super :) o texturki sie nie martwie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Październik 2004 Autor Share Napisano 13 Październik 2004 Eeeee.... soooory ;) Fakt, o teksturki też się nie martwię- większość robi Kaśka :). Dzięki za komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Fajny concept ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 zgrabna dupeczka :) modeluj, modeluj bo zastój się tu zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 No wiesz, koncept właściwie zawdzięczam Tobie :). Dziś powinna być gotowa geometria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 thx, ale chyba nie mi tylko Hurricane'owi z teamu Jousta bo koncept do lali która była konceptem dla Twojego konceptu był właśnie jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 hmm... eldar banshe?... tak czy inaczej wyglada ladnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Wiii ! Modeluj jazda jazda jazda :] jak model bedzie w polowie taki fajny jak concept to chyba sie w nim zakochm jak i w concepcie zreszta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Naprawdę świetny koncept. Niekonwencjonalny wygląd i do tego zachacza o s/f. Jednym słowem: wrzucaj model! (to były dwa słowa:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi