Napisano 11 Październik 200420 l Zaczęło się od modelu eMPecKa (wielkie dzięki)- naszło mnie na zrobienie czegoś podobnego w stylu SF, bez zamówienia, just for fun. Myślę że jakieś 6000 poly- a co sobie b Pierwszy koncept.
Napisano 11 Październik 200420 l fajnie, też chcę teraz zrobić postać 5 - 6k just for fun, przymierzam się powoli, jak skończe wierzchowca dla lali to może wtedy :) problem że go jeszcze nie zacząłem :) Koncept mi się podoba, czekam na resztę ciałka.
Napisano 13 Październik 200420 l Autor Tak mniej więcej wygląda koncept całej postaci. Niestety nie umiem tuszować więc zalałem większość detali- może kiedyś poprawię.
Napisano 13 Październik 200420 l Autor Ekhm... ja wiem że to nie miejsce na 2d ale nie ma sensu robić nowego topicu dla dwu obrazków. Koncept prawie skończony
Napisano 13 Październik 200420 l RK nie baw sie oloweczkiem tylko za myszke i ogien :) tak na powaznie to jak zrobisz tak fajny model to bedzie super :) o texturki sie nie martwie ;p
Napisano 13 Październik 200420 l Autor Eeeee.... soooory ;) Fakt, o teksturki też się nie martwię- większość robi Kaśka :). Dzięki za komentarz.
Napisano 14 Październik 200420 l Autor No wiesz, koncept właściwie zawdzięczam Tobie :). Dziś powinna być gotowa geometria.
Napisano 14 Październik 200420 l thx, ale chyba nie mi tylko Hurricane'owi z teamu Jousta bo koncept do lali która była konceptem dla Twojego konceptu był właśnie jego.
Napisano 14 Październik 200420 l Wiii ! Modeluj jazda jazda jazda :] jak model bedzie w polowie taki fajny jak concept to chyba sie w nim zakochm jak i w concepcie zreszta !
Napisano 13 Grudzień 200420 l Naprawdę świetny koncept. Niekonwencjonalny wygląd i do tego zachacza o s/f. Jednym słowem: wrzucaj model! (to były dwa słowa:P)