Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zaczęło się od modelu eMPecKa (wielkie dzięki)- naszło mnie na zrobienie czegoś podobnego w stylu SF, bez zamówienia, just for fun. Myślę że jakieś 6000 poly- a co sobie b

Pierwszy koncept.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajnie, też chcę teraz zrobić postać 5 - 6k just for fun, przymierzam się powoli, jak skończe wierzchowca dla lali to może wtedy :) problem że go jeszcze nie zacząłem :)

Koncept mi się podoba, czekam na resztę ciałka.

Napisano
  • Autor

Tak mniej więcej wygląda koncept całej postaci. Niestety nie umiem tuszować więc zalałem większość detali- może kiedyś poprawię.

Napisano
  • Autor

Ekhm... ja wiem że to nie miejsce na 2d ale nie ma sensu robić nowego topicu dla dwu obrazków. Koncept prawie skończony

Napisano
  • Autor

Eeeee.... soooory ;)

Fakt, o teksturki też się nie martwię- większość robi Kaśka :).

Dzięki za komentarz.

Napisano
  • Autor

No wiesz, koncept właściwie zawdzięczam Tobie :). Dziś powinna być gotowa geometria.

Napisano

thx, ale chyba nie mi tylko Hurricane'owi z teamu Jousta bo koncept do lali która była konceptem dla Twojego konceptu był właśnie jego.

Napisano

Wiii ! Modeluj jazda jazda jazda :] jak model bedzie w polowie taki fajny jak concept to chyba sie w nim zakochm jak i w concepcie zreszta !

Napisano

Naprawdę świetny koncept. Niekonwencjonalny wygląd i do tego zachacza o s/f. Jednym słowem: wrzucaj model! (to były dwa słowa:P)