Pionier Napisano 2 Wrzesień 2015 Napisano 2 Wrzesień 2015 Witam, ostatnio miałem trochę czasu na projekt dla siebie, dziś go zakończyłem i chciałem go Wam przedstawić. Są to rendery buta New Balance Visaro, sam but jest częścią projektu komercyjnego który wykonałem dla www.hellomono.tv (dzięki Wojtek i Ola za zaufanie i zaproszenie mnie do współpracy!). Generalnie projekt zakończył się już dawno temu ale wiedziałem od razu że będę chciał wrzucić go na warsztat i przygotować swoją wersje do portfolio. New Balance wypuściło dwa buty, Furon i Visaro. Dziś przedstawię Visaro, za jakiś czas mam nadzieję że i Furona. W projekcie komercyjnym byłem odpowiedzialny w całości za model i textury modelu Furon, w Visaro natomiast pomogłem przy początkowym etapie modelowania (złapaniu proporcji) oraz wykonaniu modelu i textury głównego "shella". Resztę pracy w Visaro wykonał Marek Woźniak i Łukasz Skurczyński. W wersji którą widzicie poniżej zrobiłem 90% textur na nowo, a resztę już samemu, tzn. światło, shading, post, retusz. Na koniec jeszcze wielkie dzięki za konkretny feedback dla: Arkadiusza Leszko, Paweła Fabjańskiego, Piotr Kosińskiego and Kamila Dąbkowskiego parę screenów wip: Dzięki! Peter.
bolitic Napisano 2 Wrzesień 2015 Napisano 2 Wrzesień 2015 Ogólnie super. Na Twoim miejscu do folio wrzucilbym ostatni render (super skadrowany oraz najbardziej realistyczny) - reszta super tez ale juz mniej mi sie podoba. Jak sie by czepiac na sile to disp i shader pomaranczowego wnetrza troche nie przekonywujacy (ale buta na oczy nie widzialem wiec moze tam jest taka "pianka"). Tak czy siak front sie nalezy. Jak zwykle.
Podstavsky Napisano 2 Wrzesień 2015 Napisano 2 Wrzesień 2015 Nie bez powodu masz nick Pionier. Soczyste rendery.
JunioR Napisano 3 Wrzesień 2015 Napisano 3 Wrzesień 2015 Bardzo fajnie się się ogląda taką prezentację, profesjonalna robota Pionier. Pozdr.
Pionier Napisano 4 Wrzesień 2015 Autor Napisano 4 Wrzesień 2015 Dzięki bardzo za komentarze, cieszę się że się Wam podoba :) @bolitic, mi się wszystkie tak samo podobają dlatego wrzuciłem je razem, poza tym zależało mi na tym żeby pierwszy raz do folio zrobić serie obrazków zamiast tylko jednego :P dzięki, P.
Rekomendowane odpowiedzi