Robert B. Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 co to jest tekstura BUMP i jak ją załadować do 3ds maxa :-) z góry dzięki ps: i dajcie jakieś toturiale o robieniu tekstur pleese!!
Marcin Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 Robert - no ehhh ;) w helpie maxa masz wyszukiwarke ... tam jak wpiszesz to co cie interesuje wyskoczy ci magiczny portal do wiedzy ... (nawet obrazki czasami dają pooglądac) ;)
Piotr Dobosz Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 i co znalazles to w tym helpie? bo jak nie to cos tam CI powiemy na ten temat:) nie martw sie:) ps. jak masz jakies proste pytania to mozesz zawsze zapyac sie na gg zapraszam:) i pozdrawiam
tweety Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 aaa!!! LUDZIE! HELP w 3dsmax to podstawa!!! HELP RULEZ!!! a jak nie znaju anglisza to sie nie pchaju w CG...
Robert B. Napisano 13 Październik 2004 Autor Napisano 13 Październik 2004 co prawda anglisza nie znam zbyt dobże ale helpa NIE MAM!!!!!!!!!!!!! ehh coś sie nie otwiera jakieś błędy coś!! PS: Piotr Dobosz temu panu jestem wdzięczny
Vorek Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 a tak już poza tematem to helpa możesz sobie ściągnąć ze strony discreet :) pozdro
Batou Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Już co najmniej dwa razy pisałem wykłady co to jest bump, normal i displacement (mało profesjonalne, ale jednak)... poszukaj sobie na forum.
Rekomendowane odpowiedzi