Napisano 12 Październik 200420 l co to jest tekstura BUMP i jak ją załadować do 3ds maxa :-) z góry dzięki ps: i dajcie jakieś toturiale o robieniu tekstur pleese!!
Napisano 12 Październik 200420 l Robert - no ehhh ;) w helpie maxa masz wyszukiwarke ... tam jak wpiszesz to co cie interesuje wyskoczy ci magiczny portal do wiedzy ... (nawet obrazki czasami dają pooglądac) ;)
Napisano 13 Październik 200420 l i co znalazles to w tym helpie? bo jak nie to cos tam CI powiemy na ten temat:) nie martw sie:) ps. jak masz jakies proste pytania to mozesz zawsze zapyac sie na gg zapraszam:) i pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200420 l aaa!!! LUDZIE! HELP w 3dsmax to podstawa!!! HELP RULEZ!!! a jak nie znaju anglisza to sie nie pchaju w CG...
Napisano 13 Październik 200420 l Autor co prawda anglisza nie znam zbyt dobże ale helpa NIE MAM!!!!!!!!!!!!! ehh coś sie nie otwiera jakieś błędy coś!! PS: Piotr Dobosz temu panu jestem wdzięczny
Napisano 13 Październik 200420 l a tak już poza tematem to helpa możesz sobie ściągnąć ze strony discreet :) pozdro
Napisano 13 Październik 200420 l Już co najmniej dwa razy pisałem wykłady co to jest bump, normal i displacement (mało profesjonalne, ale jednak)... poszukaj sobie na forum.