Ops Napisano 24 Kwiecień 2003 Share Napisano 24 Kwiecień 2003 a ja wroce do rdzennego tematu:) oto artykulik z Super Expressu z 23 kwietnia 2003 (str 23): \"Niewiarygodne\" Ekrany monitorow komputerowych sa za waskie dla kobiet. naukowcy z Carnegie Mellon University twierdza ze ekrany zrobione z mysla o mezczyznach utrudniaja kobietom prace w wirtualnej rzeczywistosci. Szczegolnie cierpia na tym kobiety zajmujace sie trojwymiarowa grafika. Pracuja o 20 procent wolniej niz mezczyzni zjawisko to zaobserwowano zarowno u kobiet-architektow i projektantek jak i przy grach komputerowych. wedlog pracujacej dla Microsoftu Mary Czerwinski mezczyzni szybciej tworza w mozgu mape srodowiska i szybciej sie w nim orientuja. zdaniem naukowcow rozwiazaniem problemu sa szersze ekrany ktore pozwalaja kobietom na lepsza orientacje. Pozostaje tylko wspolczuc:) Zdrowko [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 lol jaj mam 2 monitory+tv kobita jestem na poczatku robilam 3d grafike na 1 monitorku ... a co do gier hmm w wolfa jestem calkiem dobra na 1 monitorze bo gra nie uwzglednia wiecej mon. jak tylko 1 .. szkoda ze nie mam czasu na granie ...w wolfa ostnio jak mam czas to grywam w ut 2003 ... a wszystko to i tak sprawa checi a nie monitora ... moim zdaniem ... dziwny ten artykulik .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 ja mysle ze u nas na forum jest za malo kobiet ..na 1400 zarejestrowanych to troche malo....sami menszczyzni ...kobiety sa potrzebne poprostu:).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Ok, temat troche odsmażany, ale wiem, że od 2,5 roku coś się miało prawo ruszyć. Panie zapraszam więc do ujawnienia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Li Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 I ja sie zglaszam - jestem takim cichym obserwatorem i czasem sprawdzam co sie dzieje - do tworzenia 3d to mi zapalu brakuje czesm cos skrobne w photoshopie - pozdrawiam wszystkie tworzace dziewczyny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Mała Li, cieszę się, że dałaś znak życia. Wrzuć czasem to, co wyskrobiesz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remi Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 ja jestem bardzo kobiecy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 to daj buziaka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 ...aaaaleee się ruszyło, że hej.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 a to nie powinna byc mała MI ?:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 odświeżam - kto powiedział że mało kobiet robi w 3d ? po drugie z tych 'udzielających się' to ja tylko zauważyłm Anie. MeG - z całym szacunkiem ale Ciebie to ja zauważyłem dopiero jak zostałem modem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 hindus - bo twoja egzystencja na forum przypada na okres małej aktywności Meg :P Ja tam ja dobrze pamiętam sprzed 2 lat - wtedy pisała co sił w palcach ;) A Anię rzeczywiście ostatnio można zauważyć to tu, to tam.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi