eml Napisano 4 Październik 2015 Napisano 4 Październik 2015 Cześć wam nie wiem czy w dobrym temacie umieszczam posta, jeżeli nie no to przepraszam z góry. Mam pytanie odnośnie wizualizacji wymodelowanego obiektu. Chciałbym pokazać jak została przeprowadzona siatka na wymodelowanym elemencie ale nie wiem jak to wyrenderować. Jestem świeżakiem więc jak możecie pomóc w nieskomplikowany sposób wytłumaczyć to było by ekstra. Z góry dzięki
Maciek Jutrzenka Napisano 4 Październik 2015 Napisano 4 Październik 2015 kurde ludzie takich pytań już było setko serio tak cięzko jest wpisać w googlu nazwe silniku którego używacie i słowo wireframe?
skalpel3d Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 Maciek Jutrzenka nie baw się w trolla który tu kiedyś pisał na pytanie jak coś tam osiągnąć odpowiedź "ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć" :) Nie każda Świeżynska wie jak co się nazywa fachowo o co chce zapytać :) eml na przyszłość jak pytasz to podawaj jaki to renderer i jaki soft bo tak to jest wróżenie z fusów :) Max mental ray, scanline: vray: corona adekwatnie do vraya tylko musisz zastosować mapkę pod nazwa corona wire Maya C4D Blender
Maciek Jutrzenka Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 po wpisaniu w google: jak wyrenderować siatkę w 3dsmaxie: 1 link jest odp. just sain..
skalpel3d Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 Maciek naprawdę było ci tak trudno odpowiedzieć człowiekowi podając mu link :P
eml Napisano 5 Październik 2015 Autor Napisano 5 Październik 2015 Dzięki wielkie za pomoc. Jestem wdzięczny :)
Maciek Jutrzenka Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 Maciek naprawdę było ci tak trudno odpowiedzieć człowiekowi podając mu link :P no ale wiesz sam doskonale że aby być dobrym w 3D, trzeba umieć szukać i kombinować, i generalnie research i tak dalej. Odpowiadając na naprawdę tak banalne pytania, szkolimy i tworzymy tak naprawdę pokolenie które i tak już jest. typu. po obejrzeniu tutorialu jak zrobić czerwonego cuba. prosisz go aby zrobił niebieskiego, na co rozkłada ręce bo w tutku był czerwony..
polka dot Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 Maciek, patrz na siebie. Gdybyś był tak biegły w zdobywaniu wiedzy jaki jesteś w wytykaniu błędów innym, byłbyś równie dobrym grafikiem jak dobrym teraz jesteś trollo-leszczem. just sain..
Rekomendowane odpowiedzi