Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć wam nie wiem czy w dobrym temacie umieszczam posta, jeżeli nie no to przepraszam z góry.

Mam pytanie odnośnie wizualizacji wymodelowanego obiektu. Chciałbym pokazać jak została przeprowadzona siatka na wymodelowanym elemencie ale nie wiem jak to wyrenderować.

Jestem świeżakiem więc jak możecie pomóc w nieskomplikowany sposób wytłumaczyć to było by ekstra.

Z góry dzięki

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Maciek Jutrzenka nie baw się w trolla który tu kiedyś pisał na pytanie jak coś tam osiągnąć odpowiedź "ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć" :) Nie każda Świeżynska wie jak co się nazywa fachowo o co chce zapytać :)

eml na przyszłość jak pytasz to podawaj jaki to renderer i jaki soft bo tak to jest wróżenie z fusów :)

Max

mental ray, scanline:

vray:

corona adekwatnie do vraya tylko musisz zastosować mapkę pod nazwa corona wire

Maya

C4D

Blender

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie za pomoc. Jestem wdzięczny :)

Napisano
Maciek naprawdę było ci tak trudno odpowiedzieć człowiekowi podając mu link :P

no ale wiesz sam doskonale że aby być dobrym w 3D, trzeba umieć szukać i kombinować, i generalnie research i tak dalej. Odpowiadając na naprawdę tak banalne pytania, szkolimy i tworzymy tak naprawdę pokolenie które i tak już jest. typu. po obejrzeniu tutorialu jak zrobić czerwonego cuba. prosisz go aby zrobił niebieskiego, na co rozkłada ręce bo w tutku był czerwony..

Napisano

Maciek, patrz na siebie. Gdybyś był tak biegły w zdobywaniu wiedzy jaki jesteś w wytykaniu błędów innym, byłbyś równie dobrym grafikiem jak dobrym teraz jesteś trollo-leszczem. just sain..