Obywatel Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Witam To moja najnowsza praca. Dalej eksperymentuje, uczę się nowych rzeczy. Po pokazach demosceny doceniłem rolę napisów na obrazku. Praca jest bardziej ekspresyjna. Model samolotu powstał z mojego konceptu. Jeszcze tylko dodam, ze przez servicepack’a 2 nie działa mi renderowanie do textury ;/
F/X Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Ciekawe, ale mnie się nie podoba ta smuga za pociskiem.
Baton Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Eh.. nad modelem wypadaloby jeszcze popracowac bo kwadraciak. Tekstura samolotu lezy. Wogole to nie wiem po co dawales to pociski. No i napisy burza kompozycje.
martez Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Rozumiem że smugi nie mialy być realne, tak czy siak, ta postać mi sie podoba.
Salay Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Rozumiem że smugi nie mialy być realne, tak czy siak, ta postać mi sie podoba. tak tak ten pocisk i te napisy to wala wszystko...nie potrzebnie ruszales ten naboj bo jakos tak dziwnie go rozpieprza...
Cug Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 dziwna tekstura na tym samolocie, ja tam chyba widze jakies galozki choinki poztym wszystko wydaje sie jakies dziwne, moze zrob cos realistycznego?
Salvator Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 przepraszam, czy tam z tyłu samolot to Spitfire czy Hurricane :D zdaje mi się, że ani jeden a ni drugi nie miał szans spotkać się z twoim modelem ;]
Tr3sor Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 wszystko jest wypas tylko ta texturka samolotu jakos tak mi nie podchodzi.
Rekomendowane odpowiedzi