Napisano 13 Październik 200420 l Witam To moja najnowsza praca. Dalej eksperymentuje, uczę się nowych rzeczy. Po pokazach demosceny doceniłem rolę napisów na obrazku. Praca jest bardziej ekspresyjna. Model samolotu powstał z mojego konceptu. Jeszcze tylko dodam, ze przez servicepack’a 2 nie działa mi renderowanie do textury ;/
Napisano 15 Październik 200420 l Eh.. nad modelem wypadaloby jeszcze popracowac bo kwadraciak. Tekstura samolotu lezy. Wogole to nie wiem po co dawales to pociski. No i napisy burza kompozycje.
Napisano 15 Październik 200420 l Rozumiem że smugi nie mialy być realne, tak czy siak, ta postać mi sie podoba.
Napisano 15 Październik 200420 l Rozumiem że smugi nie mialy być realne, tak czy siak, ta postać mi sie podoba. tak tak ten pocisk i te napisy to wala wszystko...nie potrzebnie ruszales ten naboj bo jakos tak dziwnie go rozpieprza...
Napisano 16 Październik 200420 l dziwna tekstura na tym samolocie, ja tam chyba widze jakies galozki choinki poztym wszystko wydaje sie jakies dziwne, moze zrob cos realistycznego?
Napisano 16 Październik 200420 l przepraszam, czy tam z tyłu samolot to Spitfire czy Hurricane :D zdaje mi się, że ani jeden a ni drugi nie miał szans spotkać się z twoim modelem ;]
Napisano 16 Październik 200420 l wszystko jest wypas tylko ta texturka samolotu jakos tak mi nie podchodzi.