jaras Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 heloł, kiedyś robiłem głowę (head3d:) i teraz, w końcu dobobiłem resztę (też nie całą, bo brakuje mi jeszcze nóg, ubrania, broni i scenerii :))) wrzucam 2 obrazki do objechania :) prace trwają ! i projekt nie umarł ! - ogólnie pozdrawiam wszystkich p.s. aktualnie analizuję mentala i jego otoczenie, jestem pozytywnie zaciekawiony :) moja ciekawość wygasa wraz z czasem renderingu :) tak więc na razie wrzucam scanline :)
Piotr Dobosz Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 caly projekcik ladny:) tylko ta grzdyka mi troche nie pasuje nie jest ona przypadkiem za nisko? pozdrawiam
jaras Napisano 13 Październik 2004 Autor Napisano 13 Październik 2004 zgadzam się zaraz podniosę ją :) bardzo słuszna uwaga ! dzięki
Piotr Dobosz Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 nie ma sprawy:) pozatym wedlog mnie zrobiles pieknie dlonie naprawde sa swietne
jaras Napisano 13 Październik 2004 Autor Napisano 13 Październik 2004 dzięki Ci , naprawdę, przy pracy nad projektem umyka wiele szczegółów (np. grzdyka, czy jak to się tam fachowo nazywa :) to forum jest pod tym względem na prawdę zaje.... bo można się dowiedzieć wielu rzeczy które normalnie umykają !!! dzięki !!! p.s. do dłoni mam jeszcze kilka uwag :) ale to widać dopiero "od spodu" :)
Baton Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Mam wrazenie ze jego reka jest za gruba w przedramieniu, chyba powinna byc troche chudsza w porownaniu do gory.
lpshinoda Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 jak na razie bardzo fajnie pozdro
jaras Napisano 18 Październik 2004 Autor Napisano 18 Październik 2004 witam, poprawiłem troszkę dłoń i przedramię. Niżej zamieszczony obrazek to zwykły scanline z maxa 7 (w scenie jest tylko 1 światło typu skylight z lekkim błękitnym zabarwieniem - dyskretni musieli coś okrutnie nagmerać w tym nowym maxie :) bo jakoś ładniej renderuje. Jestem nim b.miło zaskoczony jak na razie pozdrawiam
soshka.cg Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 No superoza :) Mógłbyś pokazać nam siateczkę bez meshsmota ?? Szczególnie ta dłoń mnie interesuje :)
Predator Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 model wyglada bardzo fajnie ja tez przylaczam sie do prosby o siateczke :)
jaras Napisano 18 Październik 2004 Autor Napisano 18 Październik 2004 witam, oto siatka. Wiem ,że jest kilka nipotrzebnych linii :) pozdrawiam
javor Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 ten palec wskazujący nie jest przypadkiem za gruby w porównaniu do reszty ??
jaras Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 referki mam z aparatu fotograficznego. Wzorowałem się na sobie ( dodałem sobie tylko troszkę umięśnienia na klacie i w ramionach :) pozdrawiam p.s. wiem ,że nie jestem najprzystojniejszy :) a już szczególnie w wersji 3d :) p.s.2 palce rzeczywiście są troszkę za grube - odchudzę je - dzięki
jaras Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 a tu jest głowa z texturką. Muszę jeszcze poprawić oczy
darkelf Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 hmm ucho tez ;)... hardkorowa siata ;d... ta reka jest bez msa?!
Predator Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 poki co wyglada ladnie tylko na glowie widze ze sie texa rozlazi :)
jaras Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 Predator- a niech się rozłazi ! :) tam będą włosy darkelf-ręka jest bez msa ale ucho jest z msa :) o ile oczywiście msa to skrót od meshsmooth ? ;) no chyba że chcesz ucho bez msa to Ci je wrzucę bo widzę ze masz jakieś wątpliwości ;) pozdrawiam i thx za komentarze
Rekomendowane odpowiedzi