Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

heloł, kiedyś robiłem głowę (head3d:) i teraz, w końcu dobobiłem resztę (też nie całą, bo brakuje mi jeszcze nóg, ubrania, broni i scenerii :))) wrzucam 2 obrazki do objechania :) prace trwają ! i projekt nie umarł ! - ogólnie pozdrawiam wszystkich

p.s. aktualnie analizuję mentala i jego otoczenie, jestem pozytywnie zaciekawiony :)

moja ciekawość wygasa wraz z czasem renderingu :) tak więc na razie wrzucam scanline :)

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

zgadzam się zaraz podniosę ją :) bardzo słuszna uwaga ! dzięki

Napisano
  • Autor

dzięki Ci , naprawdę, przy pracy nad projektem umyka wiele szczegółów (np. grzdyka, czy jak to się tam fachowo nazywa :) to forum jest pod tym względem na prawdę zaje.... bo można się dowiedzieć wielu rzeczy które normalnie umykają !!! dzięki !!! p.s. do dłoni mam jeszcze kilka uwag :) ale to widać dopiero "od spodu" :)

Napisano

Mam wrazenie ze jego reka jest za gruba w przedramieniu, chyba powinna byc troche chudsza w porownaniu do gory.

Napisano
  • Autor

witam, poprawiłem troszkę dłoń i przedramię. Niżej zamieszczony obrazek to zwykły scanline z maxa 7 (w scenie jest tylko 1 światło typu skylight z lekkim błękitnym zabarwieniem - dyskretni musieli coś okrutnie nagmerać w tym nowym maxie :) bo jakoś ładniej renderuje.

Jestem nim b.miło zaskoczony jak na razie

pozdrawiam

Napisano

No superoza :)

Mógłbyś pokazać nam siateczkę bez meshsmota ?? Szczególnie ta dłoń mnie interesuje :)

Napisano
  • Autor

witam, oto siatka. Wiem ,że jest kilka nipotrzebnych linii :)

pozdrawiam

Napisano

ten palec wskazujący nie jest przypadkiem za gruby w porównaniu do reszty ??

Napisano
  • Autor

referki mam z aparatu fotograficznego. Wzorowałem się na sobie ( dodałem sobie tylko troszkę umięśnienia na klacie i w ramionach :)

pozdrawiam

p.s. wiem ,że nie jestem najprzystojniejszy :) a już szczególnie w wersji 3d :)

p.s.2 palce rzeczywiście są troszkę za grube - odchudzę je - dzięki

Napisano
  • Autor

a tu jest głowa z texturką. Muszę jeszcze poprawić oczy

Napisano
  • Autor

Predator- a niech się rozłazi ! :) tam będą włosy

darkelf-ręka jest bez msa ale ucho jest z msa :) o ile oczywiście msa to skrót od meshsmooth ? ;) no chyba że chcesz ucho bez msa to Ci je wrzucę bo widzę ze masz jakieś wątpliwości ;)

pozdrawiam i thx za komentarze