mercedesslr Napisano 2 Listopad 2015 Napisano 2 Listopad 2015 (edytowane) Hej, W wolnych chwilach myślałem jakiś czas temu nad stworzeniem animacji... ale niestety moje zdolności optymalizacji sa tak tragine ze skoncylo sie na paru renderach z czego 2 nadają się do pokazania :) Soft standardowo: 3ds/Vray/PS portfolio: http://www.moor.dk Edytowane 2 Listopad 2015 przez mercedesslr
skalpel3d Napisano 3 Listopad 2015 Napisano 3 Listopad 2015 Atmosfera i klimat po prostu super front jak nic :) Tylko co to za zielone ciapki na podłodze ?
mercedesslr Napisano 3 Listopad 2015 Autor Napisano 3 Listopad 2015 Dzięki :) Mialem gdzies w inspiracjach do tego projektu opuszczone wnętrza i w jednym z nich na starym parkiecie zaczęły się pojawiać takie zgnilo-zielone plamy... Zakładam że byl to jakis rodzaj mchu/pleśni... :) w sumie na 2gim ujęciu troche za zielone wyszły..
skalpel3d Napisano 4 Listopad 2015 Napisano 4 Listopad 2015 Tak myślałem raczej jeśli coś uderza to ze one są takie idealne i mocno powtarzalne w kształcie :)
blazejbobek Napisano 15 Listopad 2015 Napisano 15 Listopad 2015 Łał :) Całość genialna! Pierwsze ujęcie wystarczyłoby wykadrować i okładka płyty gotowa :)
Maciek Jutrzenka Napisano 15 Listopad 2015 Napisano 15 Listopad 2015 te zielone plamy bym wywalił i zastąpił je czymś innym tak to profeska n.1
Rekomendowane odpowiedzi