Orangegraphics Napisano 3 Listopad 2015 Napisano 3 Listopad 2015 (edytowane) Dzis, prezentujemy projekt zestawu wizualizacji dla firmy jcollection. Naszym zadaniem było zaprezentowanie skórzanych mebli tapicerowanych, odwzorowując ich charakterystykę w najmniejszym detalu. Do każdego produktu zostały przygotowane interaktywne obroty w 360 stopniach. By je zobaczyć zapraszamy na naszą stronę. więcej: jCollection www: www.orangegraphics.pl facebook: Orangefb behance: Orangebe Edytowane 3 Listopad 2015 przez Orangegraphics
marcin88 Napisano 5 Listopad 2015 Napisano 5 Listopad 2015 Jak zwykle bardzo ładnie. Podoba mi się kompozycja i materiały. Brawo!
Orangegraphics Napisano 17 Listopad 2015 Autor Napisano 17 Listopad 2015 Dzięki serdeczne Chłopaki;))
Camel Napisano 17 Listopad 2015 Napisano 17 Listopad 2015 Bardzo pięknie :) Tylko pytanie, ile w tym Corony, a ile vRaya? Mam nadzieje, że te wnętrza to w Coronie ;) Tylko że vRayem nie gardzę. Nieraz wygrywa w wielu sytuacjach. W każdym razie ode mnie takie "corona rumors" - podobno zaimplementują nowe metody liczenia, obyśmy wymiękli na ich widok :)
Rekomendowane odpowiedzi