Gość donMario Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Witam wszystkich którzy odwiedzą ten wątek. Jestem tu nowy, od niedawna zmagam się z 3d. chciałem tu pokazać model nad którym aktualnie pracuję, w sumie jest już skończony. Jest to mój drugi model postaci ludzkiej, nie mam jeszcze za dużej wprawy ale się staram :) . prawdopodobnie będzie użyty do UT 2004. Postać ma 5600 trisów. Komentarze i opinie mile widziane...
RK Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Górną wargę ma trochę długawą ale to żaden błąd- widać taka uroda. Jedyne co chyba trochę przegiąłeś to te zmarszczki pod kolanami. Model bardzo fajny.
spoon Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 jeśli to twoje początki, to gratuluje:) pracuj dalej i pokazuj:)
soda Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 No! bardzo fajnie:] Nogi faktycznie troszkę krótkie, pozatym nie mam pytań:] Ile ma poly??
haliq Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Dla mnie lux, przynajmniej z przodu. Spróbuj złagodzić to wcięcie na plecach (kręgosłup?), bo wygląda jakby się siekierą bawiła.
Hatred Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 mnie tez sie podoba, ale ta skorka obwisla na tyle nogi (tam gdzie kolano) rzuca sie w oczka, ladna twaz ci wyszla :) wogole ladna, cycusie bym troche pchnol w gore na jakims push-upie, ale to moje zboczenie takie :p
General Straw Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Dluzsze nogi to napewno. I cycuszki bym troche bardziej zaokraglil. Bo widzisz, wszyscy oczekuja od modeli mezczyzny realizmu, ale model kobiety ma juz byc jak z rozkladowki :D Taki swiat
Gość donMario Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Hm, nie było mnie jakiś czas bo byłem w szpitalu. Postaram sie to teraz nadrobic, więc zaczynając od początku mniej wiecej: 1.nogi raczej zostaną takie jakie są dlatego że przez obuwie a głównie szpilki byłaby ciut za wysoka w stosunku do pozostałych postaci z ut, choć zastanawiam się nad zmianą tego obuwia... 2.siateczke niebawem pokaże, choć tu za bardzo nie mam sie czym chwalić :( 3.co do wcięcia na plecach to nie jest jeszcze zszyta dlatego to się wyróżnia 4.co cycuszków to w pierwotnej wersji miała właśnie obfite ale postanowiłem to zmienić chciałem żeby były nie zaduże raczej drobne :) 5.co do reszty to kwestia gustu starałem się żeby wyglądała fajnie... ps.dzięki za wszystkie komentarze, niebawem oprócz siateczki zrobie update :), choć faktycznie jak teraz patrze po dłuższej przerwie to te nogi mogłyby być dłuższe coś z tym będę musiał zrobić...
Kulki Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 hej DonMario wykozystalem twoja kobiete do uwidocznienie mojego pytania... pod tym linkiem http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=160866#post160866 mam nadzieje, ze nie skierujesz pretencji o to na droge sadowa;) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi