Napisano 14 Październik 200420 l Witam wszystkich którzy odwiedzą ten wątek. Jestem tu nowy, od niedawna zmagam się z 3d. chciałem tu pokazać model nad którym aktualnie pracuję, w sumie jest już skończony. Jest to mój drugi model postaci ludzkiej, nie mam jeszcze za dużej wprawy ale się staram :) . prawdopodobnie będzie użyty do UT 2004. Postać ma 5600 trisów. Komentarze i opinie mile widziane...
Napisano 14 Październik 200420 l Górną wargę ma trochę długawą ale to żaden błąd- widać taka uroda. Jedyne co chyba trochę przegiąłeś to te zmarszczki pod kolanami. Model bardzo fajny.
Napisano 15 Październik 200420 l No! bardzo fajnie:] Nogi faktycznie troszkę krótkie, pozatym nie mam pytań:] Ile ma poly??
Napisano 15 Październik 200420 l Dla mnie lux, przynajmniej z przodu. Spróbuj złagodzić to wcięcie na plecach (kręgosłup?), bo wygląda jakby się siekierą bawiła.
Napisano 15 Październik 200420 l mnie tez sie podoba, ale ta skorka obwisla na tyle nogi (tam gdzie kolano) rzuca sie w oczka, ladna twaz ci wyszla :) wogole ladna, cycusie bym troche pchnol w gore na jakims push-upie, ale to moje zboczenie takie :p
Napisano 27 Październik 200420 l Dluzsze nogi to napewno. I cycuszki bym troche bardziej zaokraglil. Bo widzisz, wszyscy oczekuja od modeli mezczyzny realizmu, ale model kobiety ma juz byc jak z rozkladowki :D Taki swiat
Napisano 28 Październik 200420 l Hm, nie było mnie jakiś czas bo byłem w szpitalu. Postaram sie to teraz nadrobic, więc zaczynając od początku mniej wiecej: 1.nogi raczej zostaną takie jakie są dlatego że przez obuwie a głównie szpilki byłaby ciut za wysoka w stosunku do pozostałych postaci z ut, choć zastanawiam się nad zmianą tego obuwia... 2.siateczke niebawem pokaże, choć tu za bardzo nie mam sie czym chwalić :( 3.co do wcięcia na plecach to nie jest jeszcze zszyta dlatego to się wyróżnia 4.co cycuszków to w pierwotnej wersji miała właśnie obfite ale postanowiłem to zmienić chciałem żeby były nie zaduże raczej drobne :) 5.co do reszty to kwestia gustu starałem się żeby wyglądała fajnie... ps.dzięki za wszystkie komentarze, niebawem oprócz siateczki zrobie update :), choć faktycznie jak teraz patrze po dłuższej przerwie to te nogi mogłyby być dłuższe coś z tym będę musiał zrobić...
Napisano 24 Listopad 200420 l hej DonMario wykozystalem twoja kobiete do uwidocznienie mojego pytania... pod tym linkiem http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=160866#post160866 mam nadzieje, ze nie skierujesz pretencji o to na droge sadowa;) pozdr