Napisano 4 Grudzień 20159 l Witam. Zakładając teczkę zamieszczam dwie moje pierwsze prace które również można znaleźć w galerii:) Uczę się pracy w Node Editor w programie Blender - Cycles Render. W planach mam umieszczenie poniżej przedstawionych dinozaurów na jednej scenie. Tyranozaur to moja druga praca. Welociraptor to pierwsza moja praca zamieszczona na forum. Edytowane 8 Grudzień 20159 l przez Przemek 11
Napisano 4 Grudzień 20159 l Zastosuj się proszę do rad odnośnie tworzenia nowego tematu, które znajdują się tutaj.
Napisano 8 Grudzień 20159 l Modele spoko ale... T-rex - plastik. Nieodpowiednie właściwości materiału, pokombinuj z bardzo miękkim blinem może sss Velociraptor - metal. Tutaj tak samo. Musisz zmienić ten materiał.
Napisano 8 Grudzień 20159 l Autor Lekko zmodernizowana pierwsza moja praca postaram sie dodać sss i jeszcze kilka poprawek w Nod Edytor zrobić.
Napisano 14 Grudzień 20159 l Autor uufff, dużo lepiej pod względem materiałów i tekstur! :) Dzięki ale jeszcze trochę pracy w Node Edytor mam aby Welociraptor jeszcze bardziej naturalnie wyglądał i pracuje nad poprawą Trexa.
Napisano 5 Styczeń 20169 l Autor Lekko naniesione poprawki w Node edytor Blendera. Obecnie tak się prezentuje mój model 3D Trexa. Edytowane 5 Styczeń 20169 l przez Przemek 11
Napisano 10 Luty 20169 l Autor Do mojej sceny dodałem grunt i nadal pracuje nad dalszymi modyfikacjami moich modeli gadów w Blenderze.
Napisano 25 Kwiecień 20168 l Autor Bolid formuły 1 Ferrari f10 z 2010 roku, to jeden z projektów nad którym pracuje od niedawna w Blenderze.
Napisano 27 Kwiecień 20168 l Autor Bolid formuły f1 ferarii f10 z 2010r. praca którą wykonuje w Blenderze. Naniosłem na mój projekt kolejne modyfikacje.
Napisano 1 Maj 20168 l Autor Bolid formuły 1 konkretnie model Ferrari f10 z 2010r. postarałem się wiernie odwzorować z dostępnych w Internecie zdjęć. Model wykonałem w Blenderze. Poniżej prezentuje rezultat tych działań.