simonhc Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Mały update naszej strony i prac:) Szukaliśmy pomysłów w róznych miejscach, mam nadzieję że się spodoba. Set komercyjny, czas 2 tygodnie. 3dsmax, v ray, PS. Key Visuale liczone w 12k. Pozdrawiam P Full set na stronie MOTIVu http://motiv-studio.com/projects/258-city-road/ by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barud Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Niesamowite, piękne, wspaniałe :) Szczęka opada z wrażenia... Jest możliwość, aby zobaczyć któryś rzut przed postprodukcją w PS? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hris Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 naprawdę PRO robota...najmniej mi siedzi ten dzienny render z niebieskim niebem (nie ma mgły perspektywicznej, wszystko klarowne i czyste aż po horyzont i do tego głębokie czarne prawie cienie, gubi się sporo rzeczy przez to). Reszte renderów biorę, ściągam i oglądam już któryś raz....wypas :) Mnóstwo pracy i niesamowite materiały (tyle wieżowców i każdy ma coś swojego, charakterystycznego, nie są pojechane z jednego modułu). Ja nie wiem jak to w 2 tygodnie machnęliście ;/ ? Ile osób przy tym pracowało? Wszystkie ujęcia typu "TOP-VIEW" wyglądają prawie jak ujęcia z helikoptera z podczepioną kamerą GOPRO :) prawie jak z filmu...mnóstwo postprodukcji włożyliście chyba w te samochody i nocne streak-lights :) Gratulacje, światowy, topowy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 o simon sie pojawil i od razu musi takim czyms zarzucac ;) Wspaniala robota na najwyzszym swiatowym poziomie. PS, czas chyba odswiezyc srebrna czy zlota galerie jesli jeszcze istnieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Szczena opada. Tak jak koledzy już pisali, najwyższy poziom. Mam jednak pytanie odnośnie ulicy na 5 renderze, ona miała być taka dziwna kanciasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2015 Dzęki za komentarze. Praca zespołowa, w sumie działało przy tym temacie 8-9 osób. Przyjemnie było pieścić detale i światło. Dla mnie dużo zabawy z postprodukcją w pozytywnym sensie, baza była dobra. Więcej kadrów można obejrzeć na naszych stronach. Pozdrawiam P naprawdę PRO robota...najmniej mi siedzi ten dzienny render z niebieskim niebem (nie ma mgły perspektywicznej, wszystko klarowne i czyste aż po horyzont i do tego głębokie czarne prawie cienie, gubi się sporo rzeczy przez to). Reszte renderów biorę, ściągam i oglądam już któryś raz....wypas :) Mnóstwo pracy i niesamowite materiały (tyle wieżowców i każdy ma coś swojego, charakterystycznego, nie są pojechane z jednego modułu). Ja nie wiem jak to w 2 tygodnie machnęliście ;/ ? Ile osób przy tym pracowało? Wszystkie ujęcia typu "TOP-VIEW" wyglądają prawie jak ujęcia z helikoptera z podczepioną kamerą GOPRO :) prawie jak z filmu...mnóstwo postprodukcji włożyliście chyba w te samochody i nocne streak-lights :) Gratulacje, światowy, topowy poziom. - - - Połączono posty - - - Akurat ta ulica wygląda faktycznie nieco dziwnie, te estakady staralismy się utrzymac w miarę low poly aby dac radę z renderingiem 12k co zjadało ponad 40GB ramu. Dobre oko!:) W ogólnym ujęciu niewykrywalne ale na cropach jak widać. P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 Simon, wiadomo ze wielu nad tym pracowalo, gdyz 2 tygodnie na cos takiego to niemozliwosc dla jednej. Ale wiadomo kto w Twoim studio trzyma ster i dba o jakosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 swietna robota... duza skala. 2 tygodnie 9 osob, - duzo pracy swietne zarzadzanie. ale nie wszystko jest 3d prawda? w dziennych tak. ale w nocnych? cos mo mowi ze skladane ze zdjeciami:) pytanie, czy zdjecia zamowione z drona? czy klient dostarczyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2015 Hej M! Wszystko 3D, light streaki i flary dodane ze zdjęć częściowo a w części malowane flame painterem. Zdjęcia z sieci, żadnych dronów i fotek pod projekt. Super jeśli robi wrażenie że jest inaczej:D swietna robota... duza skala. 2 tygodnie 9 osob, - duzo pracy swietne zarzadzanie. ale nie wszystko jest 3d prawda? w dziennych tak. ale w nocnych? cos mo mowi ze skladane ze zdjeciami:) pytanie, czy zdjecia zamowione z drona? czy klient dostarczyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Grudzień 2015 Share Napisano 22 Grudzień 2015 Jak zawsze MOTIV, najwyższa klasa! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Grudzień 2015 Share Napisano 22 Grudzień 2015 nie ma biedy, umiecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 4 Styczeń 2016 Share Napisano 4 Styczeń 2016 Jest git. Bardzo fajnie się to ogląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber Napisano 4 Styczeń 2016 Share Napisano 4 Styczeń 2016 (edytowane) WOW! Świetna robota! Jak uzyskaliście tak fajne refleksy w przeszkleniach? Plane za kamerą z lightmaterial i do tego jakaś fajna tekstura? Edytowane 4 Styczeń 2016 przez gruber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2016 Dzięki za miłe słowa i FRONTA! Refleksy powychodziły z otoczenia, sporo budynków wysokich dookoła plus w PS narzucone na maskach szyb mapki na screen mode. Zdjęcia różne od abstract bokeh po zdjęcia nocne z NY:) Pozdrowienia na Nowy 2016! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi