Napisano 25 Grudzień 20159 l Cześć, Kilka lat temu zacząłem modelować ten pojazd z gwiezdnych wojen i skończyłem na samym modelu Sandcrawler. Niestety nie było czasu, aby to kontynuować i przez kolejne parę lat model leżał na dysku. Ostatnio miałem trochę wolnego czasu i po obejrzeniu Nowa nadzieja postanowiłem wymodelować R2D2 i postać Jawa(będzie jeszcze poprawiany w Zbrushu). Dodałem otoczenie i postanowiłem, że zamieszczę tutaj wątek, żeby mieć motywację do dokończenia kiedyś całości. R2D2: Sandcralwer: Scena/koncept: Pozdrawiam, Edytowane 23 Marzec 20168 l przez JunioR
Napisano 25 Grudzień 20159 l Świetnie, że wróciłeś do starego projektu, który wygląda na chwilę obecną super a będzie zapewne jeszcze lepiej. Podwieszam sobie temat by Ciebie obserwować i cały progres Twojej pracy. Detal terenu wykonałeś sobie z displacement mapki zapewne?
Napisano 29 Grudzień 20159 l Chłopie, startuj w konkursie. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154494410318712&set=gm.852775131511098&type=3&theater
Napisano 23 Marzec 20168 l Autor Cześć, Hokmah- dzięki! Tak teren to displece modfier, trochę painterem i następnie zwykłe mapy disp. gryzon- dzięki, ale chyba niestety czasowo nie dam rady ;) martin-flash- dzięki! idzie mi to jak krew z nosa, jednak udało mi się skończyć brudzenie R2D2, piszcie co poprawić bo następnie zabieram się za pojazd. Pozdrawiam,