Agregat Napisano 31 Grudzień 2015 Napisano 31 Grudzień 2015 (edytowane) Taką scenkę popełniłem. Mam nadzieję, że się tu nadaje - z powodu ograniczeń sprzętowych rozdzielczość/jakość renderów nie powala. Na stronce Bungie natknąłem się na pierwotny concept art MFDD (Medium Fusion Destructive Device) z trailera Deliver Hope do gierki Halo: Reach. Chciałem jak najdosłowniej odtworzyć to co widać na koncepcie. Wyszło coś takiego: Soft: 3dsMax+MentalRay, Fusion Przód, tył i clay. Przód według conceptu, tył bardziej trailerowy. I concept ze strony Bungie autor: Isaac Hannaford http://halo.bungie.net/images/News/Inline10/082710/Deliver_Hope/MFDD.jpg Edytowane 31 Grudzień 2015 przez Agregat
Hris Napisano 1 Styczeń 2016 Napisano 1 Styczeń 2016 Bardzo dobre:) Shadery metalu mi się bardzo podobają. Dałoby radę przód/tył z siatką pokazać? Taki CLAY-WIREFRAME render?
Agregat Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Napisano 2 Styczeń 2016 Dobre! ;)............. Dzięki Bardzo dobre:) Shadery metalu mi się bardzo podobają. Dałoby radę przód/tył z siatką pokazać? Taki CLAY-WIREFRAME render? Dzieki i The Wire Wyszło trochę gęsto, mam nadzieje, że coś zobaczysz.
Hris Napisano 2 Styczeń 2016 Napisano 2 Styczeń 2016 Dzięki za rendery WIRE. Czyli Boolean'ów nie było :)
Rekomendowane odpowiedzi