pepik Napisano 7 Styczeń 2016 Napisano 7 Styczeń 2016 (edytowane) Witam, postanowiłem żeby wyjść do ludzi z moją twórczością i w końcu zapoznać się z krytyką (tudzież z hejtem). Większość tych prac uważam za zakończone i już raczej do nich nie wrócę, są to prace bez większej postprodukcji czasami czysty render. Spartan - Zbrush Zombie - Blender Loft 3D max , V-ray (początki) Katedra Przemyska (odtworzenie wygladu Barokowego) Earl house Coś wam się spodobało? komentujcie smiało ... Edytowane 29 Styczeń 2016 przez pepik
Sebazx6r Napisano 8 Styczeń 2016 Napisano 8 Styczeń 2016 Katedra wygląda najlepiej. Reszta słabo. Z czasem sam to zobaczysz. Zrób sobie lepiej teczkę w Work in Progress dziale.
pepik Napisano 8 Styczeń 2016 Autor Napisano 8 Styczeń 2016 Wszystko w ramach nauki takze po malu i do przodu , widac tam pierwsze proby z v rayem, w zbrushu rendery tez jakos najlepsze nie sa, cos moze pewnie wrzuce nowego na dniach. Wlasnie zastanawialem sie w ktorym dziale robic ten temat, moze faktycznie jakis moderator bylby na tyle mily przenisolby ta teczke do WIP
pepik Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Napisano 10 Styczeń 2016 Dorzucam cos nowszego od tamtych prac Max v-ray widac walke z oswietleniem. PS. W dalszym ciagu prosilbym o przeniesienie tematu to WIP
pepik Napisano 29 Styczeń 2016 Autor Napisano 29 Styczeń 2016 Kolejny szybki sculpt i painting... może po tym ktoś coś zostawi nabazgrane https://www.artstation.com/artwork/938Ly
damian85osg Napisano 29 Styczeń 2016 Napisano 29 Styczeń 2016 Nie rób nic na "szybko" bo to bez sensu ^^
Smok4v Napisano 31 Styczeń 2016 Napisano 31 Styczeń 2016 ooo, Kolega Dawid :) No witam, dobrze Cię tu widzieć :) Jak dla mnie nie jest źle ale sam jestem początkujący, jedyne zastrzeżenie to to, że materiały wyglądają strasznie plastikowo - pobaw się trochę mapami, spróbuj porobić jakieś zabrudzenia, niedoskonałości, no i nie każdy materiał odbija światło w taki sam sposób, u ciebie dużo elementów wygląda jakbyś wszędzie ustawiał glossines na 0,98 ;p Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi