Napisano 7 Styczeń 20169 l Witam, postanowiłem żeby wyjść do ludzi z moją twórczością i w końcu zapoznać się z krytyką (tudzież z hejtem). Większość tych prac uważam za zakończone i już raczej do nich nie wrócę, są to prace bez większej postprodukcji czasami czysty render. Spartan - Zbrush Zombie - Blender Loft 3D max , V-ray (początki) Katedra Przemyska (odtworzenie wygladu Barokowego) Earl house Coś wam się spodobało? komentujcie smiało ... Edytowane 29 Styczeń 20169 l przez pepik
Napisano 8 Styczeń 20169 l Katedra wygląda najlepiej. Reszta słabo. Z czasem sam to zobaczysz. Zrób sobie lepiej teczkę w Work in Progress dziale.
Napisano 8 Styczeń 20169 l Autor Wszystko w ramach nauki takze po malu i do przodu , widac tam pierwsze proby z v rayem, w zbrushu rendery tez jakos najlepsze nie sa, cos moze pewnie wrzuce nowego na dniach. Wlasnie zastanawialem sie w ktorym dziale robic ten temat, moze faktycznie jakis moderator bylby na tyle mily przenisolby ta teczke do WIP
Napisano 10 Styczeń 20169 l Autor Dorzucam cos nowszego od tamtych prac Max v-ray widac walke z oswietleniem. PS. W dalszym ciagu prosilbym o przeniesienie tematu to WIP
Napisano 29 Styczeń 20169 l Autor Kolejny szybki sculpt i painting... może po tym ktoś coś zostawi nabazgrane https://www.artstation.com/artwork/938Ly
Napisano 31 Styczeń 20169 l ooo, Kolega Dawid :) No witam, dobrze Cię tu widzieć :) Jak dla mnie nie jest źle ale sam jestem początkujący, jedyne zastrzeżenie to to, że materiały wyglądają strasznie plastikowo - pobaw się trochę mapami, spróbuj porobić jakieś zabrudzenia, niedoskonałości, no i nie każdy materiał odbija światło w taki sam sposób, u ciebie dużo elementów wygląda jakbyś wszędzie ustawiał glossines na 0,98 ;p Pozdrawiam :)