Napisano 16 Październik 200420 l ...kolega poprosil o klownika:)...no i mniej wiecej cos takiego dostal:
Napisano 16 Październik 200420 l o zesz ty :P (umysl szalenca;)) to mi sie najbardziej podoba z all ... swietne kolory /expozycja .. mniam ;) tylko dzieci nim nie strash
Napisano 16 Październik 200420 l (Z)Aneta - rewelacja ... Stephen King wybrałby tę pracę na okładkę "To" ... Zmęczyły mnie trochę Twoje "glutopodobne", choć bardzo dobre prace ... popróbuj właśnie czegoś w tym stylu ... Bardzo mi się podoba ... :)
Napisano 16 Październik 200420 l ooooo f**k !!!!! masakra ja kce takiego klauna na urodziny hehe no praca lepsza niż lepsza
Napisano 16 Październik 200420 l Teraz już wiem dlaczego boję się clownów :D Znakomite, choć trochę rozmazane miejscami, aaa nie potrzebnie wg mnie :D
Napisano 16 Październik 200420 l a mozesz kiedys dac jakas kaszane ? bo mysle ze cos z toba nie tak :P
Napisano 17 Październik 200420 l Autor jakies 3 godzinki robie cos takiego. nie ma sprawy na nastepny raz szykuje niezla kaszane:D
Napisano 17 Październik 200420 l Wykopane w kosmos :) Baaardzo, bardzo fajne.. ma swój charakter!! :)
Napisano 17 Październik 200420 l przegiecie co Twoj umysl jest w stanie zrobic :). Bardzo mi sie podoba.
Napisano 17 Październik 200420 l masz chorą wyobraźnię - wspaniale :> (szyderczy śmiech z echem i błyskawica w tle) superanckie podobnie jak 2 poprzednie prace, jesteś niesamowita, gratuluję :)
Napisano 17 Październik 200420 l Super . Faktycznie, jedna z twoich ciekawszych prac. Produkujesz takie perełki w ekspresowym tempie. Tylko pozazdrościć. Ps. Spróbował bym powiedzieć inaczej ;)
Napisano 17 Październik 200420 l Autor :D....obym teraz nie zaczela masowej produkcji"strasznych"zabawek;)
Napisano 17 Październik 200420 l nie myslalas o calym cyrQ ? cyrk z przedstawieniem postaci w twoim stylu by juz mnie powalil
Napisano 17 Październik 200420 l niezły charakterek z tego pana klauna,świetny motyw szwów nad brwiami .o ile to są szwy
Napisano 17 Październik 200420 l "You're in the psycho circus I say welcome to the show." az mi sie taka jedna piosenka kissow przypomniala ;)... gratuluje...
Napisano 17 Październik 200420 l cudowny! uwielbiam złych, szalonych Clownów z barwną przeszłością hehehehehe... ps.: nie wiedziałem, że są kobiety, które lubią takie słodkie paskudztwa ;-)
Napisano 18 Październik 200420 l Faktycznie mocne... jeszcze ten psychodeliczny wyraz twarzy, widzialem inne prace tez niezle, fajnie potrafisz zroznicowac kreske, od cietych twardych kresek w innych pracach po bardzo gladkie i mikkie z subtelnymi przejscami tonalnymi. Talentu ci w tej kwesti z pewnoscia nie brak.
Napisano 18 Październik 200420 l g00d g00d :]]] zgadzam sie: na okładkę "TO" :)) albo, jak juz ktos napisze necronomicon wkoncu, to na jego kladke :)
Napisano 18 Październik 200420 l rewelacyjna praca,wielkie brawa a to jego kolega :) http://www.hauntedphotos.com/displayimage.php?album=random&cat=2&pos=-316
Napisano 18 Październik 200420 l bardzo fajniutkie... Nie jestem pewien czy w ciaśniejszym kadrze nie byłoby mu jeszcze fajniej :) Super zmarszczki!
Napisano 19 Październik 200420 l hehe minie troche czasu zanim zrozumie jak takie cos jest mozliwe :) a od czego sie zaczyna ?? od 0 ?? czy jest jakas procedura ?? pozdro!!
Napisano 19 Październik 200420 l clowny sa straszne same w sobie a to co ty zrobilas to juz zupelny koszmar! jednym slowem rewelacja :D !!!!!! pzdr
Napisano 19 Październik 200420 l Autor procedura?..no zaczynam od szkicu ołówkiem..potem skanuje ...nakladam kolor ...i dalej to juz babranie sie w szczegolach:)
Napisano 21 Październik 200420 l Uuuu...swietna pracka - bardzo mi sie podoba. Dodalbym gdzieniegdzie odrobine krwi i dopracowal detale, ale i bez niej tez jest super. i to jeszcze w 3 godzinki - dobra robota !