Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witajcie:)

Przedstawiamy naszą aranżację do tapet firmy NLXL, którą wykonaliśmy w wolnym czasie. Mamy nadzieję, że się spodoba:)

Projekt aranżacji : Roksana Kołodziejczyk

Wizualizacje : Mateusz Kołodziejczyk

Render w Corona 1.3.

Pozdrawiamy;)

NLXL_1.jpg

NLXL_ZIETA_3DSfera.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Strasznie plaskie oswietlenie, te modele krzesel i stolkow wygladaja jak dmuchane zabawki, tak mialo byc?. Serio ktos kupuje takie tapety, bardzo oczojebne :]

Napisano

Szczerze to w ogóle nie widzę mebli na pierwszy rzut oka tylko jedne wielki bałagan optyczny pochodzący od tych tapet. hmm to jest koszmar o którym mnie uczona na studiach tym można nie tylko wzrok człowiekowi wykończyć ale nerwy takie tapety wywołują dyskomfort psychiczny.

Napisano

Trudny temat i chyba nie udalo sie obronic. Druga wygladao jak zza czasow swietnosci amigi i renderingow w realu 3d w high res monochromie

Napisano
  • Autor

Pawelkos - modele mebli udostępnione zostały przez projektanta, zresztą dość znanego i wykonane są jego autorską techniką z dmuchanej stali, jeśli ktoś jest ciekawy procesu powstawania to zachęcam do odwiedzenia jego strony http://zieta.pl/process/ :) Jeśli natomiast masz jakieś wskazówki jak to lepiej doświetlić to chętnie skorzystam:)

skalpel3d- Jeśli chodzi o tapety, są one również cenione w świecie designu, aczkolwiek zgadzam się, że dość odważne i na pewno nie nadają się do każdego wnętrza. Wykorzystane na całej ścianie w jakimś pomieszczeniu mogą faktycznie nie być najlepszym pomysłem, lecz na fragmencie mogą wg mnie być wykorzystane jako mocny akcent wystroju.

olaf - to jedne z pierwszych wizualizacji w Coronie, jakbyś miał jakieś wskazówki to będziemy wdzięczni. Miałem małe problemy z metalem, aby wyglądał tak jak u Zięty, a marmurowa posadzka chyba to wszystko utrudniła (biało czarne włosowate odbicia w metalu).

zieta_plopp-7.jpg

Napisano

Generalnie az sie prosilo o elementy pozwalajace oku odpoczac wiec mysle, ze wybor podlogi czy mebli nie byl najlepszy.

Napisano

Moim zdaniem ładniej byście przedstawili te tapety gdyby właśnie były w formie ozdobnika jako góra podwójny pas wtedy by to naprawdę mogło wzbogacić wnętrze. Pokaż materiał metalu jego ustawiania to może się coś poradzi :)