bartosz domiczek Napisano 7 Luty 2016 Share Napisano 7 Luty 2016 (edytowane) Hej, chciałem podzielić się niektórymi renderami, które dziubałem do szuflady przez ostatnie kilka miesięcy. Całość powiązana jest w cykl, mający przedstawić opuszczoną latarnię morską, przekształconą w obiekt mieszkalny. Odbywa się to w ramach trzech settingów, luźno przypisanych trzem kolorom. Jest to odpowiednio: Czerwony - zachód słońca podczas odpływu; Biały- pochmurny zimowy dzień; Niebieski - zmierzch po sztormie. Podstawowy soft to 3ds max, vray i PS, ale bawiłem się przy tym wieloma programami i wgryzałem się też w różne triale. Zbrush, substance painter i designer, fume fx, phoenix fd i inne. Całość 3d, bez podmalówek. Miejscami wykorzystane skany 3d. Czerwony: Biały: Niebieski: Pozdrawiam! Edytowane 7 Luty 2016 przez bartosz domiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boneyards Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Fajna koncepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 4-ty najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weiss Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 Urzekł mnie ten łysol w płaszczu, super wątek do pociąnięcia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowok Napisano 15 Luty 2016 Share Napisano 15 Luty 2016 Challenge 2015. Super koncepcja z latarnią i cały klimat taki apokaliptyczny. Byłem zdziwiony, że nie ma twojej pracy wśród nagrodzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 15 Luty 2016 Share Napisano 15 Luty 2016 Tworzysz świetny nastrój w tych pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontas Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 Bardzo mi się podoba Twój pomysł i wykonanie. Naprawdę zdziwiłem się że nie dostałeś nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102 Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 Bartosz, widać ogrom pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi