bartosz domiczek Napisano 7 Luty 2016 Napisano 7 Luty 2016 (edytowane) Hej, chciałem podzielić się niektórymi renderami, które dziubałem do szuflady przez ostatnie kilka miesięcy. Całość powiązana jest w cykl, mający przedstawić opuszczoną latarnię morską, przekształconą w obiekt mieszkalny. Odbywa się to w ramach trzech settingów, luźno przypisanych trzem kolorom. Jest to odpowiednio: Czerwony - zachód słońca podczas odpływu; Biały- pochmurny zimowy dzień; Niebieski - zmierzch po sztormie. Podstawowy soft to 3ds max, vray i PS, ale bawiłem się przy tym wieloma programami i wgryzałem się też w różne triale. Zbrush, substance painter i designer, fume fx, phoenix fd i inne. Całość 3d, bez podmalówek. Miejscami wykorzystane skany 3d. Czerwony: Biały: Niebieski: Pozdrawiam! Edytowane 7 Luty 2016 przez bartosz domiczek
weiss Napisano 14 Luty 2016 Napisano 14 Luty 2016 Urzekł mnie ten łysol w płaszczu, super wątek do pociąnięcia :D
mowok Napisano 15 Luty 2016 Napisano 15 Luty 2016 Challenge 2015. Super koncepcja z latarnią i cały klimat taki apokaliptyczny. Byłem zdziwiony, że nie ma twojej pracy wśród nagrodzonych.
kontas Napisano 25 Luty 2016 Napisano 25 Luty 2016 Bardzo mi się podoba Twój pomysł i wykonanie. Naprawdę zdziwiłem się że nie dostałeś nagrody.
Rekomendowane odpowiedzi