Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie...

Pracki stworzone zostaly, na potrzeby mojego klanu Enemy Territory.

Mam rowniez pytanie odnosnie kolorow - czy aby przypadkiem nie przesadzilem z odcieniem zielonego, jesli chodzi o pracki zwiazane z green power?

Pozdrawiam

3rdtrek

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak przesadziłeś myśle, zdziebko mniej nasycone te zielenie w tle (zgniłe bym ja zrobił)

a stylistyka i design hmmm blisko hightimes,podoba mi się:)

Napisano
  • Autor

No i kolejne pracki...

Tym razem design na moj wlasny uzytek i 2 sygnaturki ( jedna dla mnie i druga dla znajomego moderatora )

Napisano

Not bad not bad. Fajnie wygląda. Ale faktycznie, zbyt nasycony ten zielony, aż bije po oczach - nie chciałbym takiej strony przeglądać.

Napisano
  • Autor

O .. i jeszcze jedna pracka, ktora uzylem w tle designu, zaprezentowanego 2 posty wyzej ;)

Napisano

Moze bede oszczedny w slowach ale mi sie podoba, lubie te klimaty :)

Napisano

ojojojoj... znaczy się, nie twoja? a co powiesz na prawa autorskie?

Napisano
  • Autor

Tech-zone robilem w oparciu na tutorialu(ktory zreszta podaliscie na forum ;) ) Proponowali sciagniecie postaci z deviantart.com ...

No i oczywiscie ta pracka(tech zone), nie zozstala nigdy uzyta i nie zostanie.

Moze ktos wytlumaczy mi ,czy lamie prawo ... jesli uzyje (np. postaci jak w wypadku tech zone) do wlasnych celow(satysfakcji) kawalka cudzej pracy, a moje nowe dzielo bedzie znajdywalo sie na dysku tylko(no i w tym wypadku na forum) ? All pracki w ktorych cos modyfikuje robie z nudow i raczej ich nie udostepniam innym.

Ostatnio staram sie sam tworzyc wszystko (dobrym przykladem sa pozostale pracki)

Update: Usunalem pracki, gdzie uzylem grafy 3d z deviantart.com - w sumie to pokazywanie ich na forum, jest lamaniem praw autorskich :P

Napisano
  • Autor

Moja pierwsza proba z rysunkiem i manga :] na pc ...

Postac wzieta z glowy... ale szkic troche rozni sie od efektu koncowego :P