pepik Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Witam! Od jakichś niecałych dwóch miesięcy próbuje okiełznać jak tworzyć animacje, a że chciałem próbować animować własną postać to na szybko powstał Fred, na początku miał służyć jako marionetka do nauki z której powstała końcowa scena ale zacząłem sobie dokładać sceny, ruchy że w końcu powstało coś na miare krótkiej kreskówki, wiem że perfekcyjny to nie jest ale pierwszy, własny, mój... z czasem będzie lepiej. https://www.artstation.com/artwork/RDAXO Edited March 3, 2016 by pepik
osael Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Animacyjne pantha rei :-) Gratulacje! To po pierwsze! Rozpoczęcie nauki animacji to jak zawiązanie sobie sznura na szyi i stanięcie na kartonie. Trzeba mieć odwagę lub nieźle narąbane we łbie. Po drugie, to przestań marszczyć Freda i zajmij się podstawami animacji. Na zwykłej kulce. Potem wahadło. Potem kulka z ogonkiem. A dopiero potem postać. Wiem, rwie Cię do shortów - ale daj na wstrzymanie. Podstawy - potem zabawa. Powodzenia
gaspar Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Animacyjne pantha rei :-) Gratulacje! To po pierwsze! Rozpoczęcie nauki animacji to jak zawiązanie sobie sznura na szyi i stanięcie na kartonie. Trzeba mieć odwagę lub nieźle narąbane we łbie. Po drugie, to przestań marszczyć Freda i zajmij się podstawami animacji. Na zwykłej kulce. Potem wahadło. Potem kulka z ogonkiem. A dopiero potem postać. Wiem, rwie Cię do shortów - ale daj na wstrzymanie. Podstawy - potem zabawa. Powodzenia Daj spokój Osael ;) Każdy popełnił kiedyś swój pierwszy shot hehehe A tak na poważnie to posłuchaj kolegi, w punkcie drugim bo dobrze gada. Pozdro Gaspar
osael Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Daj spokój Osael ;) Każdy popełnił kiedyś swój pierwszy shot hehehe A tak na poważnie to posłuchaj kolegi, w punkcie drugim bo dobrze gada. Pozdro Gaspar W punkcie pierwszym też! :-) Ja pamiętam, że nawet z ćwiczenia z wahadeł chciałem zrobić short :D Byłem młody, głupi i potrzebowałem fejmu.
Recommended Posts