seethelight Napisano 15 Marzec 2016 Share Napisano 15 Marzec 2016 witam, moja najnowsza praca, nareszcie skończona. Zbrush,KeyShot,Photoshop [high res http://i.imgur.com/1V8vmcz.jpg ] Zapraszam do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 15 Marzec 2016 Share Napisano 15 Marzec 2016 Mam wrazenie ze jest problem z proporcjami. Tak to calkiem fajna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 16 Marzec 2016 Share Napisano 16 Marzec 2016 Ciekawa praca. Czworogłowy jest zdecydowanie zbyt mały w porównaniu z górą. Łydka trochę tonie w tych kapciach. Przy łokciu prawym dziwnie mięśnie się zachowują. Tak jakby przedramię i biceps były oddzielne. Bardzo mi się podoba twarz i ogólnie motyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seethelight Napisano 17 Marzec 2016 Autor Share Napisano 17 Marzec 2016 Dzięki za komentarze i gratuluje wprawnego oka ;) fajnie, że podoba się pomimo błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi