ptaszek Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 (edytowane) Hej, Jako wielki miłośnik Maxwella prezentuje swój kolejny Maxwellowy render. Tym razem ostatnio bardzo popularny w CG mercedes SLS. Model nie mój, chociaż trochę posiedziałem nad teksturami i poprawkami:) zapraszam na Behance Edytowane 19 Kwiecień 2016 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Damn bro u nailed it jak zawsze. aczkolwiek mam kilka uwag niedokońca mi siada że na krańcach pracy są białe soft brushe, wiem że są one odpowiednikiem rzekomo oświetlenia mercedesa, ale z drugiej strony trochę odciągają uwagę. i przez to mercedes nie jest w samym centrum. Zostawiłbym jedyny soft brush w prawym górnym rogu jako iż ostry cień. jest dość widoczny i to by się zgadzało natomiast reszte. dokoła mercedsa bym znacznie przyciemnił zostawiając jedynie poświate na ziemi od reflektorów. która jest na wprost światła, czyli ten refleks w kierunku patrzenia kamery. natomiast. To z prawej dolny róg mocne światło bym skasował na ziemi. Generalnie starałbym się aby nie było nic jaśniejszego w tle od mercedesa. poza może jednym źródłem światła czyli prawy górny róg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Dzieki! :) Noo w sumie to sie zgadzam :P ale jest jak jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akierek Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Kolejna praca z mistrzowskim panowaniem nad swiatlem . Propsuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 20 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Kolejna praca z mistrzowskim panowaniem nad swiatlem . Propsuje :) Dziekuje bardzo!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi