soshka.cg Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 powiadają ze sie dzieci jush pluszakami nie bawią - więc może dorośli powinni ;) hehe z serii -"ludzie wyluzujmy się":
JunioR Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 spoko scenka. Jak zrobiłeś trawe i futro pluszaków ?
ognisty Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 te psy wyglądają jak prawdziwe O_o, tzn jak prawdziwe pluszowe :)
Batou Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Fajne :) Moim zdaniem troszkę za ciemny jest pluszak na 2 planie, zlewa się z czarnym tłem. Kompozycja jest lekko zachwiana... wyrazista lewa strona przyciąga wzrok jak magnes. Lepiej by chyba było jakbyś odwrócił pracę w odbiciu lustrzanym. Czarne tło jest mało przekonywujące. Tzn. dobrze że jest mocno ciemne, ale jakiś konkretniejszy kolor by się przydał. Tak czy inaczej podoba mi się. Ładny kolor różowego pluszaka, fajnie kontrastuje z neonem w tle. Przyjemna praca. 4
wololo Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Dla mnie pieski nie wyglądają jak prawdziwe pluszaki tylko jak prawdziwe pieski zrobione ze szczotek do czyszczenia butelek. Mają takie stojące włoski że pierwsze z czym mi sie skojarzyły to właśnie taka szczotka :)
soshka.cg Napisano 20 Październik 2004 Autor Napisano 20 Październik 2004 Scenka jest zrobiona w max6 i PS. Trawka to partcle, a futerko to shag fur :) Pozdrawiam
Robert B. Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 łe no aż sie miło patrzy na pluszowe misie chyba zaraz pujdę na strych po moje pluszaki :-) co to były za czasy
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 ja bym trawe tez walna shag furem albo jakim innym hairfxem. a pluszaki spoko:)
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Sebfx tylko tego tla troche nie kapuje! o co chodzi z tym hydrantem i niebieskim neonem? ...jakis hotel? naprawde tlo to zagadka.
Piotr Dobosz Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 ale supeeer psy:):) hehe to wyglada naprawde swietnie:)
soshka.cg Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 Dziękuję bardzo wszystkim za komentarze - cieszę się że się podoba. Kulki wytęż wyobraźnie :) - ekskluzywny hotelik, lakierowany hydrancik(no wiesz -pieski lubią hydranciki), puszysta słotka suczka - czego pieskowi jeszcze potrzeba ;) hihi pozdro
Rekomendowane odpowiedzi