tomerk Napisano 29 Kwiecień 2016 Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Witam. Oto mój najnowszy dzieciak - mały robocik MailBot. W całości modelowany, rigowany w modo 802,902. Więcej widoków, widoki siatki oraz video z możliwościami prostego rigu dla tej postaci znajdziecie na moim portfolio https://www.behance.net/gallery/36632317/MailBot-3D-character A teraz rendery (muszę przyznać ze w modo 902 jest znacznie lepsza jakość rendru. Bardzo mało szumów - to przez nowy model materiałów): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 5 Maj 2016 Share Napisano 5 Maj 2016 fajny jest, chociaż kask robotnika jakby do robót budowlanych, ale i tak mu pasuje. w sumie nie wiem co ma na głowie listonosz. nie wiem, czy używałeś traditional shading model, ale ja polubiłem physicially based ze względu na dobre rezultaty tandemu specular + roughness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 17 Maj 2016 Autor Share Napisano 17 Maj 2016 Dzięki Benton. Ja używałem GTR shading bo od razu jest lepszy i łatwiej zwalczyć noise w modo. :-) Teraz można robić piękne rendery znacznie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 17 Maj 2016 Share Napisano 17 Maj 2016 znam ten termin z wnętrz tego mytrixa, ale nigdy nie znalazłem, gdzie to się w modo znajduje. hybrid render gtr... pierun wie, gdzie to ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 17 Maj 2016 Autor Share Napisano 17 Maj 2016 Wszystkie nowe materiały - fizycznie poprawne to są właśnie GTR :-), więc tego już używasz. Tylko nie wiesz ze tak to wewnętrznie nazywają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 17 Maj 2016 Share Napisano 17 Maj 2016 Bardzo super wyszło. Widziałem na TF. Podobają mi się materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 A dziękuję serdecznie. Coraz większej liczbie osób się podoba. Może fronta dostanę ? Chociaż akurat temat nie bardzo w klimatach naszych, szarych polskich, Beksińskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi