STRZYG Napisano 3 Maj 2016 Share Napisano 3 Maj 2016 Klimatyczny trailer z plastyczną inspiracją dziełami Zdzisława Beksińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 4 Maj 2016 Share Napisano 4 Maj 2016 Wczoraj oglądałem kilka razy ten zwiastun, też mi się od razu z Beksińskim skojarzył. Klimacik jest miażdżący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Maj 2016 Share Napisano 4 Maj 2016 Stylizacja dobrana pieknie. Tekst to rozumiem jakis wiersz. Ogolnie cos co warto sobie obejrzec na duzym ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 5 Maj 2016 Share Napisano 5 Maj 2016 Chyba ripoff, a nie inspiracja. :P Mimo, że sam trailer ładny, to mi nie podoba mi się takie posunięcie. Co i innego w przypadku gry oficjalnie rozgrywającej się w świecie Beksińskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Maj 2016 Share Napisano 5 Maj 2016 Mozna na to spojrzec z dwoch stron. Zerzniecie stylu od artysty albo uznanie, ze Beksinski i jego styl staly sie czescia sztuki. Dla mnie nie ma nic zlego by artysci inspirowali sie Gigerem czy Beksinskim, bo oni w swoich artystycznych poszukiwaniach odkryli dla nas cos, co w pewien spoosob odzwierciedla czesc naszych uczuc. Osobiscie mam nadzieje, ze jeszcze nie raz zobacze te swiaty w ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi