bambosz Napisano 12 Maj 2016 Share Napisano 12 Maj 2016 Hej, czy ktoś z was zna jakiś fajny portal, na którym można by wrzucić swoje zdjęcia i organizować je w jakieś galerie, które nadawały by się do "pokazania" klientowi jako portfolio ? Próbowałem instalować pluginy do Wordpress, które łączyły by się z google photo, ale żaden z nich nie działa, pytają o jakieś ID, których nie można znaleźć, itp. :/ Problem w tym, że nie chcę pchać zdjęć na swoją stronę (w ramach hostingu), bo nie chcę marnować przestrzeni dyskowej. Ktoś z Was coś "zjadliwego" testował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Maj 2016 Share Napisano 12 Maj 2016 Na koniec dnia i tak lepiej miec wlasne szczegolnie ze pozniej sie okazuje ze latami tam siedza i czasem sie przydaja. Nie ryzykujesz ze Ci google zjedzie jpega do 10% bo wejdzie nowa polityka, ze sporadycznie uzywane sa 'optymalizowane'. W hostinghouse place z 50pln na rok za przyzwoity serwer. Nawet wiecej niz przyzwoity za ta cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger250 Napisano 12 Maj 2016 Share Napisano 12 Maj 2016 Nie wiem Bambosz dokoładnie czy o cos takiego Ci chodziło, ale może Behance albo ArtStation? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 12 Maj 2016 Share Napisano 12 Maj 2016 Na Flickr też możesz katalogować w albumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi