Napisano 20 Październik 200420 l Mam pytanie ktora wersja wedlug was jest najlepsza i ktora uzywacie ? Ja mam max 5 ale teraz wyszla 7 i nie wiem czy sie na nia nie przenies
Napisano 20 Październik 200420 l bo piatka jest kiepska - w szostce jas pare dodadkow ale jesli ktos pracuje na orginalach to kupujac siodemka ma wszystko w jednym plus pare bonusow
Napisano 20 Październik 200420 l Autor Ale na 7 nie chodz pluginy z 5 a niektore sa calkiem wypasione? I dlatego nie wiem czy zrezygnowac z 5 ?
Napisano 20 Październik 200420 l Moze sie okazac, ze te wypasione pluginy sa normalnymi funkcjami w R7 ;)
Napisano 20 Październik 200420 l bo 7 ma fajnie dopracowane WIRE :) I modyfikacje z któymi głownie zamierzam pracować :)
Napisano 20 Październik 200420 l mi sie najlepiej ogulnie na 6 pracowalo 7 jeszcze nie testowalem ale zmuszony jestem na 5 pracowac bo niema odpowiednich exporterow/pluginow do 6 :/
Napisano 21 Październik 200420 l 5... dlatego, że ma wszystkie narzedzia, ktore w danej chwili potrzebuje... a jak czegos zabraknie... to siegam po odpowienim plugin.. ale generalnie staram sie unikac tego.. gdyz te darmowe sa z reguly stasznie niestabilne.. ciagle errory i wywalanie maxa...
Napisano 21 Październik 200420 l heh testowalem ostatnio 7 na kompie kumpla i wymiata co oni jadro mu podkrecili czy co dziala 100 razy lepiej od 6 wszystko chodzi plynniutko widok w oknach nie zarywa i ogolnie jest fajnie .Dodam ze inni moi znajomi maja podobne odczucia :) 7 rules :D
Napisano 21 Październik 200420 l po 6tke skusilem sie bo: jest relax i nie wiesza mi sie przy animowaniu ;).
Napisano 21 Październik 200420 l 7 ma takze juz zamontowany file link extension bardzo pomocna rzecz jak sie pracuje z DWG no i ciekawe nowe narzedzia Poly.