Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie ktora wersja wedlug was jest najlepsza i ktora uzywacie ?

Ja mam max 5 ale teraz wyszla 7 i nie wiem czy sie na nia nie przenies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bo piatka jest kiepska - w szostce jas pare dodadkow ale jesli ktos pracuje na orginalach to kupujac siodemka ma wszystko w jednym plus pare bonusow

Napisano
  • Autor

Ale na 7 nie chodz pluginy z 5 a niektore sa calkiem wypasione? I dlatego nie wiem czy zrezygnowac z 5 ?

Napisano

bo 7 ma fajnie dopracowane WIRE :) I modyfikacje z któymi głownie zamierzam pracować :)

Napisano

mi sie najlepiej ogulnie na 6 pracowalo 7 jeszcze nie testowalem ale zmuszony jestem na 5 pracowac bo niema odpowiednich exporterow/pluginow do 6 :/

Napisano

5... dlatego, że ma wszystkie narzedzia, ktore w danej chwili potrzebuje... a jak czegos zabraknie... to siegam po odpowienim plugin.. ale generalnie staram sie unikac tego.. gdyz te darmowe sa z reguly stasznie niestabilne.. ciagle errory i wywalanie maxa...

Napisano

mam za slaby sprzet na mentala... dlatego zaspokajam sie fR'em ;)

Napisano

heh testowalem ostatnio 7 na kompie kumpla i wymiata co oni jadro mu podkrecili czy co dziala 100 razy lepiej od 6 wszystko chodzi plynniutko widok w oknach nie zarywa i ogolnie jest fajnie .Dodam ze inni moi znajomi maja podobne odczucia :) 7 rules :D

Napisano

po 6tke skusilem sie bo: jest relax i nie wiesza mi sie przy animowaniu ;).

Napisano

7 ma takze juz zamontowany file link extension bardzo pomocna rzecz jak sie pracuje z DWG no i ciekawe nowe narzedzia Poly.

Napisano

noo narazie mam 6 ale bawilem sie juz 7 i niedlugo sie przesiade :)