karluk Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 witam dopiero od roku bawie sie maxem i to so moje wypociny - jak widac sa nieskonczone ale to sie zmieni- narazie wiecej sie ucze maxa i nie bardzo mam czas na cos konkretnego
Ebor Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Jak dla mnie drzewko niezle - pewnie troche inspiracja kultową katedrą ;)
Knysha Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Uh... 'Choinka' mi sie podoba, ale ten gieroj ;) to juz nie zabardzo. Jakos tak malo umiesniony :P. Zmien temat :).
Leru Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 witamy :) drzewko fajne zmień temat wątku na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 np: obiekt 3D: drzewo i pan
karluk Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 kazdy mi nawiazuje do katedry z tym drzewkiem -chyba zamiast drzewka wsadze marchewke :]
dr Ug Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Dziwna anatomia tegoz pana. Improwizowales? ;)
Marcin Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 eh przeczytales ten regulamin czy nie ? ;) bo cos ten temat dalej nie tegs indianin ma prawidlowozapadnietą klate ;) drzewko dla oriona na swieta trzeba takie sprawic ;)
karluk Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 wiec tak indianin- ciesze sie ze widac ze to indianin- bo prawda ze improwizowalem wszytko z glowy ,tak klata do poprawienia i troche masu mu dodam- a drzewko mialo byc przedstawieniem na zajecia,prof podal nam tema gwozdz cien i kudka- mam inna wersej drzewka z gwozdziami:]
karluk Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 juz przeczytalem regulamin - sorry za klopot:]
tweety Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 fajny indianiec ale jest parę bugów w anatomii (trochę za wysoko jest umiejscowiony mostek i na czole pomiędzy oczami za mocno uwidacznia się fałda) ale pomysł spoko, ciekawe jak to zmontujesz (czy będzie sie opierał o drzewo czy tez może patrzył na nie czy jak?
Predator Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 zapowiada sie ciekawie poczekamy na dalszy obrot sprawy poki co drzewko mi sie podoba indianin mniej :)
Badyl Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 indianin rzadzi - taki zasuszony szaman po mumifikacji :) ucho ma dziwne conajmniej
Vorek Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 fajna choinka, a bombki jeszcze fajniejsze ;)
kora Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 chce takie drzewko na swieta :D klata u indianina troche szwankuje ;) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi