Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam

dopiero od roku bawie sie maxem i to so moje wypociny - jak widac sa nieskonczone ale to sie zmieni- narazie wiecej sie ucze maxa i nie bardzo mam czas na cos konkretnego

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie drzewko niezle - pewnie troche inspiracja kultową katedrą ;)

Napisano

Uh... 'Choinka' mi sie podoba, ale ten gieroj ;) to juz nie zabardzo. Jakos tak malo umiesniony :P. Zmien temat :).

Napisano
  • Autor

kazdy mi nawiazuje do katedry z tym drzewkiem -chyba zamiast drzewka wsadze marchewke :]

Napisano

eh przeczytales ten regulamin czy nie ? ;) bo cos ten temat dalej nie tegs

indianin ma prawidlowozapadnietą klate ;) drzewko dla oriona na swieta trzeba takie sprawic ;)

Napisano
  • Autor

wiec tak indianin- ciesze sie ze widac ze to indianin- bo prawda ze improwizowalem wszytko z glowy ,tak klata do poprawienia i troche masu mu dodam- a drzewko mialo byc przedstawieniem na zajecia,prof podal nam tema gwozdz cien i kudka- mam inna wersej drzewka z gwozdziami:]

Napisano

fajny indianiec ale jest parę bugów w anatomii (trochę za wysoko jest umiejscowiony mostek i na czole pomiędzy oczami za mocno uwidacznia się fałda) ale pomysł spoko, ciekawe jak to zmontujesz (czy będzie sie opierał o drzewo czy tez może patrzył na nie czy jak?

Napisano

zapowiada sie ciekawie poczekamy na dalszy obrot sprawy poki co drzewko mi sie podoba indianin mniej :)

Napisano

indianin rzadzi - taki zasuszony szaman po mumifikacji :)

ucho ma dziwne conajmniej

Napisano

chce takie drzewko na swieta :D klata u indianina troche szwankuje ;)

pzdr