Napisano 22 Październik 200420 l witam dopiero od roku bawie sie maxem i to so moje wypociny - jak widac sa nieskonczone ale to sie zmieni- narazie wiecej sie ucze maxa i nie bardzo mam czas na cos konkretnego
Napisano 22 Październik 200420 l Jak dla mnie drzewko niezle - pewnie troche inspiracja kultową katedrą ;)
Napisano 22 Październik 200420 l Uh... 'Choinka' mi sie podoba, ale ten gieroj ;) to juz nie zabardzo. Jakos tak malo umiesniony :P. Zmien temat :).
Napisano 22 Październik 200420 l witamy :) drzewko fajne zmień temat wątku na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 np: obiekt 3D: drzewo i pan
Napisano 22 Październik 200420 l Autor kazdy mi nawiazuje do katedry z tym drzewkiem -chyba zamiast drzewka wsadze marchewke :]
Napisano 22 Październik 200420 l eh przeczytales ten regulamin czy nie ? ;) bo cos ten temat dalej nie tegs indianin ma prawidlowozapadnietą klate ;) drzewko dla oriona na swieta trzeba takie sprawic ;)
Napisano 22 Październik 200420 l Autor wiec tak indianin- ciesze sie ze widac ze to indianin- bo prawda ze improwizowalem wszytko z glowy ,tak klata do poprawienia i troche masu mu dodam- a drzewko mialo byc przedstawieniem na zajecia,prof podal nam tema gwozdz cien i kudka- mam inna wersej drzewka z gwozdziami:]
Napisano 22 Październik 200420 l fajny indianiec ale jest parę bugów w anatomii (trochę za wysoko jest umiejscowiony mostek i na czole pomiędzy oczami za mocno uwidacznia się fałda) ale pomysł spoko, ciekawe jak to zmontujesz (czy będzie sie opierał o drzewo czy tez może patrzył na nie czy jak?
Napisano 22 Październik 200420 l zapowiada sie ciekawie poczekamy na dalszy obrot sprawy poki co drzewko mi sie podoba indianin mniej :)
Napisano 22 Październik 200420 l indianin rzadzi - taki zasuszony szaman po mumifikacji :) ucho ma dziwne conajmniej
Napisano 22 Październik 200420 l chce takie drzewko na swieta :D klata u indianina troche szwankuje ;) pzdr