Tempe Napisano 12 Sierpień 2016 Share Napisano 12 Sierpień 2016 (edytowane) Witam, Zegarek mojego projektu, wykonany w Maxi'e, renderowany w Keyshocie, postpro PS. Wzorowany na wszystkim co udało się w tej tematyce znaleźć w internecie. Pozdrawiam i liczę na komentarze oraz krytykę. ArtStation: https://www.artstation.com/artist/adeja9 Edytowane 16 Sierpień 2016 przez Tempe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Sierpień 2016 Share Napisano 13 Sierpień 2016 Bardzo ladnie. A HDRi light studio tez bylo w uzyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 13 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2016 Bardzo ladnie. A HDRi light studio tez bylo w uzyciu? Nie, użyłem edytora, który jest domyślnie wbudowany w KS'a, nie przepadam za nim i trochę było dłubania ale jak się nie ma co się lubi.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Sierpień 2016 Share Napisano 13 Sierpień 2016 Poza AD ktore mi typograficznie nie pasuje i napisem na wskazowce, wszystko inne piekne. Nie pogardzilbym takim na specjalne okazje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 15 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2016 Dzięki. :) No z tą typografią.. możliwe, że mogłem to "logo" rozegrać nieco lepiej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 17 Sierpień 2016 Share Napisano 17 Sierpień 2016 Witam Jak dla mnie ładnie pokazany produkt i render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi