Katrin Napisano 31 Sierpień 2016 Napisano 31 Sierpień 2016 (edytowane) Cześć! Od kilku tygodni bawię się zbrushem. Poniżej moja pierwsza próba, a już niebawem kolejne, bo ten soft po prostu pokochałam ;) Edytowane 7 Październik 2017 przez Katrin
Katrin Napisano 2 Wrzesień 2016 Autor Napisano 2 Wrzesień 2016 (edytowane) Kolejna próba :) _____ Koncept by Arthur Gimaldinov: https://dxthpu4318olx.cloudfront.net/assets/images/images/000/074/723/large/image.jpg?1397681994 https://www.artstation.com/artist/gimaldinov Edytowane 2 Wrzesień 2016 przez Katrin
genitalius Napisano 5 Wrzesień 2016 Napisano 5 Wrzesień 2016 staraj sie wyjmowac postaci z wlasnej wyobrazni. Mysle, ze bardzo fajny poczatek, jesli to pierwsze zderzenie z tego typu narzedziem to powiedzialbym nawet, ze bardzo dobry start. Szerokodostepnych materialow do nauki jest pelno, potrzeba tylko mnostwo wolnego czasu aby poznawac to narzedzie. Mam nadzieje, ze teczka rozrosnie sie znaczaco. Fajne jest to, ze nie idziesz od rauz w jakis oszalamiajacy detal tylko skupiasz sie na formie.
krzys!3k Napisano 5 Wrzesień 2016 Napisano 5 Wrzesień 2016 faktycznie idzie nieźle, bicki jedynie do srodka powinienes skierowac + generlanie starac sie jak najbardziej upraszczać płaszczyzny, szybki over zebys wiedzial o co chodzi
Katrin Napisano 5 Październik 2016 Autor Napisano 5 Październik 2016 (edytowane) Nowa próba, którą zrobiłam jakieś 3 tygodnie temu. Rzeźba nie przedstawia nikogo konkretnego. Zebrałam kilka referencji na których bazowałam. Starałam się jednak żeby portrecik był stylizowany, nie do końca chcę wchodzić w pełen realizm. Jestem ciekawa Waszej opinii :) Edytowane 5 Październik 2016 przez Katrin
keajra Napisano 5 Październik 2016 Napisano 5 Październik 2016 Trzeba przyznac ze masz talent - jeszcze troche brakuje warsztatu, ale na pewno ogarniesz wszystko. Pewnie malowalas cos wczesniej, bo to widac. Pozazdroscic :)
Graft Napisano 5 Październik 2016 Napisano 5 Październik 2016 Mi przypomina Clinta Eastwooda. Całkiem spoko, ale te uszy i kąt szczęki z tyłu to bym jeszcze na twoim miejscu dopracował ;) uszy są za płaskie a szczęka za okrągła. Fajnie, że idziesz bardziej w styl niż realizm. Za dużo tego realizmu wszędzie
JackTheRippy Napisano 5 Październik 2016 Napisano 5 Październik 2016 Taki prawie jak w Dishonored ;) Ciezko mi oceniac stylizacje, ale widac, ze wiesz gdzie sa jakie kosci itd, wiec plus duzy. Nieźle progress Ci idzie!
Katrin Napisano 5 Październik 2016 Autor Napisano 5 Październik 2016 @keajra to prawda, kiedyś malowałam, teraz dużo rysuję. Czuję, że to ma ogromne znaczenie kiedy zaczynasz rzeźbić :) @Graft racja, tę część trochę za luźno sobie puściłam @JackTheRippy Dzięki :) porównanie do Dishonored mi pochlebia :D
Katrin Napisano 14 Listopad 2016 Autor Napisano 14 Listopad 2016 #WIP aczkolwiek porzucam, bo za długą miałam przerwę od tej postaci i zabieram się za coś nowego
Katrin Napisano 17 Sierpień 2017 Autor Napisano 17 Sierpień 2017 okazuje się, że keyshocik to cacuszko ;) Test z kamieniem
Katrin Napisano 7 Październik 2017 Autor Napisano 7 Październik 2017 skrin z nowego projektu nad którym obecnie pracuje
Rekomendowane odpowiedzi